Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúk miért akarnak egyből szexelni?

Én azt mondom, hogy nem érdemes sokáig húzni. Az a legrosszabb, ha már a lelkébe beleszeretsz, utána pedig kiderül hogy testileg abszolút nem illetek össze, stb.
Volt egy srác akivel így voltam, csókkal is sokáig (1 hónap próbálkoztunk) és az ágyban is nulla volt sajnos, kb. 1 perc alatt elélvezett. Ezután már úgy ismerkedtem, hogy ha mentálisan-lelkileg rendben van, élőben is vonzódom hozzá, első alkalommal csók (ha van friss HIV teszt) utána pedig szex második alkalommal.

Aki egeszseges es normalis kapcsolatot szeretne, az igen is turelemmel kivarja azt, amig a masik fel keszen all ra.
En is asszem a 8. randin nyultam az exemhez intim modon, elotte nem. Es en nem egy 35+os, minden vagyamat kielt faszi vagyok, hanem egy 20 eves srac.
Aztan lehet nyugodtan gaznak tartani, nekem van meltosagom, nem fekszem le akarkivel csak azert mert jol nez ki/szimpatikus 2-3 dologban. 😃
Tarskeresozest is azert hagytam abba, mert a sok kanos nem birta felfogni, hogy 2 szep szo utan nem ugrok azonnal ra.
Lehet lepontozni nyugodtan.

A 12 -es és 15 -ös válaszolóknak ismeretlenül is a legjobbakat kívánom.Ilyen korrekt és emberi álláspont sajnos ma már nagyon kevés, egyre kevesebb !
# 10

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!