Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk miért akarnak egyből...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk miért akarnak egyből szexelni?

Figyelt kérdés
jan. 18. 19:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
79%
#9: fél év? Tehát fél évig randizzak valakivel, s közben verjem a farkam, mert nem feküdhetek le vele? Nem opció.
jan. 18. 20:44
 12/25 anonim ***** válasza:
75%
Abszolút kérdezőpárti álláspontom van .én is a klasszikus ismerkedés híve vagyok.fokozatosan lépésről lépésre..én sem tartom magam ösztönlénynek
jan. 18. 20:59
 13/25 anonim ***** válasza:
76%

Én azt mondom, hogy nem érdemes sokáig húzni. Az a legrosszabb, ha már a lelkébe beleszeretsz, utána pedig kiderül hogy testileg abszolút nem illetek össze, stb.

Volt egy srác akivel így voltam, csókkal is sokáig (1 hónap próbálkoztunk) és az ágyban is nulla volt sajnos, kb. 1 perc alatt elélvezett. Ezután már úgy ismerkedtem, hogy ha mentálisan-lelkileg rendben van, élőben is vonzódom hozzá, első alkalommal csók (ha van friss HIV teszt) utána pedig szex második alkalommal.

jan. 18. 21:08
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Mert a férfiak többsége így működik, a szex hajtja őket
jan. 18. 21:29
 15/25 anonim ***** válasza:
93%

Aki egeszseges es normalis kapcsolatot szeretne, az igen is turelemmel kivarja azt, amig a masik fel keszen all ra.

En is asszem a 8. randin nyultam az exemhez intim modon, elotte nem. Es en nem egy 35+os, minden vagyamat kielt faszi vagyok, hanem egy 20 eves srac.

Aztan lehet nyugodtan gaznak tartani, nekem van meltosagom, nem fekszem le akarkivel csak azert mert jol nez ki/szimpatikus 2-3 dologban. 😃

Tarskeresozest is azert hagytam abba, mert a sok kanos nem birta felfogni, hogy 2 szep szo utan nem ugrok azonnal ra.

Lehet lepontozni nyugodtan.

jan. 18. 21:37
 16/25 anonim válasza:
100%
Olyant keress amelyik nem hajt egyből a szexre!
jan. 18. 22:02
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Heteró nőként véleményezek: olyan két-három hónap rendszeren találkozást, jópár együtt töltött hétvégét követően szexelnék csak, ha homoszexuális fiú lennék.
jan. 18. 23:10
 18/25 anonim ***** válasza:
84%

A 12 -es és 15 -ös válaszolóknak ismeretlenül is a legjobbakat kívánom.Ilyen korrekt és emberi álláspont sajnos ma már nagyon kevés, egyre kevesebb !

# 10

jan. 19. 04:58
 19/25 anonim ***** válasza:
41%
Normális egészséges férfi kívánja a szexet és a szép csajokat, és a párkapcsolat nem csak a szexről szól, de az egyik legfontosabb része ez. A legnagyobb butaság fél évet húzni a témát, mert lehet nem is passzolnak a dolgok az ágyban, de húzzátok ilyen sokáig az időt. És ja lehet mondani,hogy az a korrekt, és emberi és tisztességes, akinek van türelme várni, blablabla... Igazából csak a vágyak elfolytásáról van szó, és arról, hogy a csaj nem is kívánja igazán.
jan. 19. 07:32
 20/25 anonim ***** válasza:
65%
elfojtásárról‼️‼️
jan. 19. 07:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!