Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért egyből szexelni akarnak,nem pedig ismerkedni?

Sok kapcsolat azért lesz rossz a férfi szemszögéből mert megszűnik/ellaposodik a szex.
Tesztelni akarja a kiszemeltet, hogy vele mi a helyzet, mennyire vevő dolgokra, mennyire könnyű rávenni, mennyire könnyű lesz 5 év múlva rávenni

Igen a férfiak a nőhöz képest "fordítva vannak bekötve". A többségnél ez úgy megy, hogy előbb szexelni akarnak, és ha jó a szex, akkor arra "építkeznek" és csak azután akarnak komoly kapcsolatot (már amelyik akar).
A nők meg nem így működnek és ezért folyamatosan attól tartanak, hogy csak szexre lesznek használva.
Persze a normális emberek nem ösztönlények, jó kommunikációval és megfelelő hozzáállással (mindkét fél részéről) mindent meg lehet oldani.

Örülök, hogy nem tartozom a többséghez.
F

Ha ez nem hajtaná őket nem is akarnának ismerkedni sem.
Vannak barátaik, van életük, nem kaocsolatfuggők, van oenz van karrier, egyedul megoldják hogy legyen házuk, fel tudják dolgozni a bánataikat, valojaban nekik nem kell egy női lelkitars meg ilyenek.
Ha nem lenne szex a világon, szinte nem lennének pasik a tarskereson.

#5:
Igen, én is örülök neki, ha te nem tartozol bele. Azért írtam, hogy a többség, mert sajnos kevés olyan férfi van aki olyan mint te. Nem tehetnek róla ennek evolúciós okai vannak (gének örökítése) és bejátszik még a hormonális felépítésük is (tesztoszteron). A férfiak meg ilyen szempontból a nőket nem értik, de hát ez egy ilyen világ. Ez mindig is a két nem között kérdéseket fog felvetni.....
#4 vagyok

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!