Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért egyből szexelni akarnak,nem pedig ismerkedni?

Az egy természetes és teljesen helyénvaló dolog, hogy férfiként első körben a nők külsejét nézzük meg. Ebből fakadóan nem az az első gondolat, hogy vajon hány számjegyig ismeri a pí értékét, hanem hogy milyen lenne vele a szex. De ne legyünk álszentek, ezt a nők is nagyon jól tudják és ezért próbálnak minél szexibben öltözni és viselkedni.
Tehát ha a férfi "horogra akadt", vagyis szexuálisan vonzónak találja a nőt, akkor nekiáll ismerkedni vele. Igen, azért hogy szexelhessen. A nőnek viszont itt van lehetősége egyrészt arra, hogy húzza még egy kicsit a férfit, másrészt hogy közben megmutassa, mit is nyerhet még a szexen kívül a férfi, ha őt választja. Ha ezt ügyesen csinálja, akkor innentől a férfit már nem csak a szex miatt fogja érdekelni.

16
Te is ritka vagy, mert 3-5 randi után a nők 95%-a bugyicibálást vár el és megsértődik, ha nem az a program vége...én ezt tapasztalom..., hova sietnek ennyire...
De most pár tali meg minimális ismerkedés után egy idegennel "döngetni", elég igénytelen, de ez a trend....

17. Sajnos igazad van, a családban van egy 29 éves srác, és megcsömörlött ettől. Szegény ismerkedni szeretett volna, udvarolni. Ő még az intelligensebb, régi vágású hapsi. Szó szerint hülyének nézte őt egy lány, amiért a második randin nem dugta meg. Feltette neki a kérdést direktbe: te impotens vagy? Erre ő megkérdezte hogy miért? Mert hogy már régen(!) szexelniük kellett volna! Mindez a második randin. Aztán jött a következő nő, aki azért tartotta gyengének, mert naponta nem dugta meg 5X. Tehát minden találkozó alkalmával legalább 2X kellett volna kötelezően szexelni vele. Én nem hiába mondom, hogy a kialakult helyzetért a nők a felelősek, akinek ez nem inge ne vegye magára. Sajnos ma már többségben vannak a tartás nélküli nők, se erkölcs, sem a morál nem igazgatja az életüket. A pasik bizonyos része csak hozzászokott ahhoz, hogy az első szia után már 3 percre tövig van a csajban. Ha egy nő nem akar szexelni, ott nem is lesz szex.
Az van, hogy a normális férfiak és a normális nők szívnak ezek miatt.

16-os vagyok. Tudom sajnos. Sok barátnőm van nekem is, akik várják a csodát úgy, hogy második randin lefekszenek egy pasival. Várják, hogy majd utána a pasi feleségül veszi őket. Meg azt is várják, hogy jó legyen a szex. Viszont nem akarom a nőket védeni, de ábrázolok egy szitut, amit gyakran láttam már:
-Pasi kezdeményez ismerkedést egy nővel. Nem csak egy éjszakát lát benne, de ahogy Ti is írtatok feljebb, természetes dolog, hajtják a férfit az ösztönök és a vágyak
-A nőnek nagyon bejön a pasi,"milyen jó lenne ha belémszeretne és a barátnője lehetnék"
-A pasi randi után felhívja magához a nőt, vagy mondjuk egyenesen a lakására szervezi a randit "gyere át főzünk valami jót" vagy "gyere át filmezni" címszó alatt
-A nő persze felmegy, mert oda meg vissza van, persze tartani próbálja magát ahhoz, hogy nem lesz szex, mert akkor ugyebár a férfi számára már nem lesz érdekes
-Aztán a férfi mindent beleadva, mégis a hálószobába csábítja a nőt
-Aztán valahogy lankad az érdeklődés, a nő pedig szenved. Azt gondolja ő nem volt elég jó, mondjuk az ágyban, vagy valamit elrontott.
Számtalanszor találkoztam már ezzel a szinte sablonos történettel. Most akkor itt ki a hibás? Meg lehet érteni a nőt, mert odavan a pasiért, hát "mindent megtesz amire a férfi vágyik látszólag". De meg lehet érteni a férfit is, kapott egy jó éjszakát egy jó nővel,engedstt a vágyainak, de innentől valahogy már nem érdekes.

Nem lehet megérteni a nőt, mert be kéne látnia, hogy ezzel ellentétes eredményt ér el. Ő dönt. Ha ő nem akarja, akkor nem lesz semmi.
Én is randiztam lánnyal, 1. randin mindent engedett. De nem tudtam komolyan venni innentől. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!