Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A pasik miért egyből szexelni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért egyből szexelni akarnak,nem pedig ismerkedni?

Figyelt kérdés
2022. aug. 28. 08:31
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
81%
Pontosítsunk: azok a pasik, akiket te kiválasztottál, mint potenciális társ, akarnak előbb szexelni és utána ismerkedni. Ez messze nem általános igazság, csak a te általad preferált férfi-típus így viselkedik. Tehát ez a helyes kérdés: miért olyan férfiakat választok, akik előbb szexelni akarnak, és csak utána ismerkedni?
2022. aug. 28. 10:08
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Ezt én is kérdezem a nőktől, mert első talinál már tépnék le a gatyát...
2022. aug. 28. 10:28
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Fordítva: te ismerkedsz kizárólag olyanokkal, akik csak szexelni akarnak.
2022. aug. 28. 11:05
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Az egy természetes és teljesen helyénvaló dolog, hogy férfiként első körben a nők külsejét nézzük meg. Ebből fakadóan nem az az első gondolat, hogy vajon hány számjegyig ismeri a pí értékét, hanem hogy milyen lenne vele a szex. De ne legyünk álszentek, ezt a nők is nagyon jól tudják és ezért próbálnak minél szexibben öltözni és viselkedni.

Tehát ha a férfi "horogra akadt", vagyis szexuálisan vonzónak találja a nőt, akkor nekiáll ismerkedni vele. Igen, azért hogy szexelhessen. A nőnek viszont itt van lehetősége egyrészt arra, hogy húzza még egy kicsit a férfit, másrészt hogy közben megmutassa, mit is nyerhet még a szexen kívül a férfi, ha őt választja. Ha ezt ügyesen csinálja, akkor innentől a férfit már nem csak a szex miatt fogja érdekelni.

2022. aug. 28. 11:05
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
14. Hagyd, ez az erkölcsrendészet hivatalos weboldala. A normális férfiakat nem érdekli a szex, ők olyan nőt akarnak, akivel megbeszélhetik a mariupoli acélgyárban elfogott azov katonák sorsát érintő kérdéseket. Szex? Ugyan már, ha lesz lesz, ha nem nem. A normális férfiakat ez nem érdekli. Na meg a nőket sem.
2022. aug. 28. 11:23
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi ha régimódi vagyok, de szerintem ha egy férfit tényleg érdekli a nő, akkor szeretné először jobban megismerni őt magát, csak később a testét. Nem akarok prűdnek hangzani, tudom hogy a pasiknak ez fontos, valahol meg is tudom érteni, hogy nem tetszik nekik a "zsákbamacska", de egy igazi férfi szerintem tudja, hogy még a szex is jobban működik, ha a lelketek már össze van kötve. Én a párommal hónapokig csak ismerkedtem, rengeteget tudtunk már egymásról mikor először lefeküdtünk. És vele volt eddig a legjobb a szex, már az első perctől, vele van az, hogy van orgazmusom (már első alkalommal volt), hogy bele remegek az egészbe. És én hiszem azt, higy ez azért van, mert hamarabb nyitotta meg a lelkem, mint a testem.
2022. aug. 28. 12:24
 17/27 anonim ***** válasza:
82%

16

Te is ritka vagy, mert 3-5 randi után a nők 95%-a bugyicibálást vár el és megsértődik, ha nem az a program vége...én ezt tapasztalom..., hova sietnek ennyire...

De most pár tali meg minimális ismerkedés után egy idegennel "döngetni", elég igénytelen, de ez a trend....

2022. aug. 28. 13:06
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

17. Sajnos igazad van, a családban van egy 29 éves srác, és megcsömörlött ettől. Szegény ismerkedni szeretett volna, udvarolni. Ő még az intelligensebb, régi vágású hapsi. Szó szerint hülyének nézte őt egy lány, amiért a második randin nem dugta meg. Feltette neki a kérdést direktbe: te impotens vagy? Erre ő megkérdezte hogy miért? Mert hogy már régen(!) szexelniük kellett volna! Mindez a második randin. Aztán jött a következő nő, aki azért tartotta gyengének, mert naponta nem dugta meg 5X. Tehát minden találkozó alkalmával legalább 2X kellett volna kötelezően szexelni vele. Én nem hiába mondom, hogy a kialakult helyzetért a nők a felelősek, akinek ez nem inge ne vegye magára. Sajnos ma már többségben vannak a tartás nélküli nők, se erkölcs, sem a morál nem igazgatja az életüket. A pasik bizonyos része csak hozzászokott ahhoz, hogy az első szia után már 3 percre tövig van a csajban. Ha egy nő nem akar szexelni, ott nem is lesz szex.

Az van, hogy a normális férfiak és a normális nők szívnak ezek miatt.

2022. aug. 28. 13:30
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

16-os vagyok. Tudom sajnos. Sok barátnőm van nekem is, akik várják a csodát úgy, hogy második randin lefekszenek egy pasival. Várják, hogy majd utána a pasi feleségül veszi őket. Meg azt is várják, hogy jó legyen a szex. Viszont nem akarom a nőket védeni, de ábrázolok egy szitut, amit gyakran láttam már:

-Pasi kezdeményez ismerkedést egy nővel. Nem csak egy éjszakát lát benne, de ahogy Ti is írtatok feljebb, természetes dolog, hajtják a férfit az ösztönök és a vágyak

-A nőnek nagyon bejön a pasi,"milyen jó lenne ha belémszeretne és a barátnője lehetnék"

-A pasi randi után felhívja magához a nőt, vagy mondjuk egyenesen a lakására szervezi a randit "gyere át főzünk valami jót" vagy "gyere át filmezni" címszó alatt

-A nő persze felmegy, mert oda meg vissza van, persze tartani próbálja magát ahhoz, hogy nem lesz szex, mert akkor ugyebár a férfi számára már nem lesz érdekes

-Aztán a férfi mindent beleadva, mégis a hálószobába csábítja a nőt

-Aztán valahogy lankad az érdeklődés, a nő pedig szenved. Azt gondolja ő nem volt elég jó, mondjuk az ágyban, vagy valamit elrontott.

Számtalanszor találkoztam már ezzel a szinte sablonos történettel. Most akkor itt ki a hibás? Meg lehet érteni a nőt, mert odavan a pasiért, hát "mindent megtesz amire a férfi vágyik látszólag". De meg lehet érteni a férfit is, kapott egy jó éjszakát egy jó nővel,engedstt a vágyainak, de innentől valahogy már nem érdekes.

2022. aug. 28. 13:35
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet megérteni a nőt, mert be kéne látnia, hogy ezzel ellentétes eredményt ér el. Ő dönt. Ha ő nem akarja, akkor nem lesz semmi.

Én is randiztam lánnyal, 1. randin mindent engedett. De nem tudtam komolyan venni innentől. Ez van.

2022. aug. 28. 13:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!