Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még olyan lány aki megbecs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány aki megbecsüli azokat a fiúkat akik nem akarnak egyből szexelni?

Figyelt kérdés
Én először meg akarom ismerni, és nem egyből lefeküdni szeretnék. Elvileg a lányok is így gondolkodnak. De nekem még is volt olyan hogy egy lány valószínüleg emiatt lelépett. Mert én 5-6 találkozás után is még ismerkedtem. Jó persze vágyom a szexre, de szerintem előbb meg kell ismerni, és úgy nagyobb az esély a tartós kapcsolatra meg nem lenne bátorságom egyből ágyba vinni.
2021. ápr. 24. 23:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%

Azért lépett le, mert ő csak f*s.zt akart magában tudni, és nem akart érezni semmit, hiszen ha érez, akkor megszeret és ha végetér a kapcsolat, akkor szenvedni fog. Namármost ha minél tovább vagytok együtt, annál többet fog érezni, annál jobban ragasznókodna.

A legtöbb csak b*s.zni akar, de ezt erőssen titkolja. Sőt szerintem jobban, mint a srácok!

Ilyen egyszerű!

2021. ápr. 24. 23:04
 2/12 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem is ez lenne a normális, én is ilyen vagyok. Idegenekkel nem fogok összefeküdni még szexkapcsolatnál sem, ha meg párkapcsolat a cél főleg nem. Viszont többpasitól hallottam hogx manapság a nők (és nem csak a fiatalok) már elvárjàk jogy első randin legyen csók meg aztán majd viszonxlag gyorsan szex is. Van aki első randi végén vagy második randim már orálozik vagy szexel. Mert ha ez nem alakul így, akkor úgy veszik nincs kémia és lelépnek. ELSŐ RANDIN HA NINCS CSÓK LELÉPNEK. LOL:DDD mitörténik manapság?? Nekem ezt teljesen sokkoló volt hallani és nem 1 nem 2 pasi mondta már. Nagyon durva

Mindenesetre én meg olyat keresek aki nem rohan le azonnal, meg nem akar a számban meg a bugyimban turkálni 1-2 randi után és tud rendesen udvarolni. De ilyen pasiból nagyon nagyon kevés van. Ők is inkább az idősebbek

24N

2021. ápr. 24. 23:15
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
#2-nek: Én fiatalabb koromban is az udvarlós-típusba tartoztam, csak az idő nem visszafelé halad... :-)
2021. ápr. 24. 23:20
 4/12 anonim ***** válasza:
19%
Az igazság az, hogy a nők képmutaatóak, mindig mást gondolnak mint amit mondanaak.
2021. ápr. 25. 00:41
 5/12 anonim ***** válasza:

Hogy van-e? Nagyon-nagyon sok ilyen nő van, sőt aszem' szerintem a többség ilyen. Az más kérdés, hogy önmagában az amit leírtál még édeskevés a szimpátiához, bizalomhoz, vágyhoz (itt sem fog senki rádírni, hogy juj de jó végre egy megértő fiú).

Ja a csaj meg nem azért lépett le mert nem akartad 5-6 randi után megdugni, hanem mert nem voltál neki szimpatikus.

2021. ápr. 25. 01:41
 6/12 anonim ***** válasza:
68%

Persze, hogy vannak ilyen nők, viszont én azt tapasztalom, hogy ezt a férfiak nem akarják kivárni, meg manapság a többség kihagyja ezt az ismerkedős, randizgatós részt és egyből a lényegre akarnak térni. És nekem már az ilyenekből kicsit elegem is van, hogy nem próbálnak megismerni és ha úgy van már első randin is megfektetnének.

L

2021. ápr. 25. 02:01
 7/12 anonim ***** válasza:
83%
Imerkedeshez hozza tartozik a szex is, ha az gaz minek több idöt vesziteni? Igy lesz majd a szexmentes hazassag .... Nem mondom hogy elsö randin de nem 3 honap utan se
2021. ápr. 25. 02:57
 8/12 anonim ***** válasza:
86%
Hát én mindig előbb kezdtem el járni valakivel és csak utána volt szex. Kapcsolaton kívűl sosem szexeltem. Én tudok várni.
2021. ápr. 25. 03:55
 9/12 anonim ***** válasza:
84%
Megválogatom, kivel fekszem le, konkrétan egy kezem elég megszámolni. De felnőtt ember vagyok, jobb, ha idejében kiderül, hogy működik a szex. A kapcsolatot is onnan számolom, ha már megvolt, és működött, addig ez randizgatás. Fontos része az ismerkedésnek a szex is. Ha kívánjuk, miért várnánk azzal, hogy egymásnak essünk?
2021. ápr. 25. 05:26
 10/12 anonim ***** válasza:

Érdekes.

Nekem meg pont olyan nő kéne aki hamar kapható mert már kissé unom ezeket az érzelgős wald disney romantikákat.

Csak megy az időm, öregszem és nem élvezek színte semmit.

42/f

2021. ápr. 25. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!