Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a férfiak azt mondják, hogy rendes lány kell nekik, aztán mégsem tudják megbecsülni?
A két kezemet adnám, hogy a két kezeddel elérd,
De a két kezemet tenném össze majd azért, hogy lelépj.
Egyszerű ez az elmélet,normális lányt szeretne de nem téged és akkor.
Nem a jó tulajdonságaid miatt szakított :D Nem azok miatt nem szeretett beléd.
hanem ezektől függetlenül, valamiért.
szóval ne bántsd emiatt magad, meg ne gondold azt, hogy azért, mert rendes és szép vagy mert az nem igaz.
szerintem a legvalószínűbb az, hogy pechetek volt. a szerelem ritka dolog. kevés ember között van meg.
Nem minden férfi ilyen. Ez az egész szánalmas story inkább egyes bizonytalan, instabil/önbizalomhiányos emberekre jellemzō, akiknek gōzük sincs, hogy mit akarmak. Kár is ezen filózni.
Nem tudom, hogy a te exed milyen. Voltam hasonló helyzetben, annyi különbséggel, hogy az exemre az volt jellemzō, hogy összevissza beszélt. Bár azt állította, hogy fontos vagyok, mégis látszott rajta a bizonytalanság, ami mindent elárul, és az számított igazán, nem ezek a kedveskedō szavak. Szerintem nem kell fennakadni azon, hogy olykor-olykor mit mond. Annál tovább látszik rajta a párkapcsolathoz való hozzáállása ès az mond el mindent. A szépelgésnek nem kell bedōlni.
"eddigi tapasztalataim alapján nem érdemes nagyon rendes lenni a másikkal, mert a végén lábtörlő leszel..."
Ja emiatt voltam kénytelen kirakni párat, mert rajtam akarta más sarát leverni, hiába voltam rendes és tettem a kedvükre szeretetből, csak bántottak vagy próbáltak engem. Ne a ló túloldalára ess át kérdező, hanem olyat válassz inkább, aki nem hazudik kened.
Nem fogtad meg, és ez nem a te hibád, ahogy nem is az övé. Persze az az ő sara, ha hülyített. Ebből az a tanulság, hogy nem a szavak bizonyítanak, hanem a tettek.
Sokáig én is emésztettem magam. Aztán a sokadik pofon után már amikor látom, hogy valahol nincs keresnivalóm, csak sarkon fordulok, és jöhet a következő. Nem éri meg lelkizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!