Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van még olyan lány aki megbecs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még olyan lány aki megbecsüli azokat a fiúkat akik nem akarnak egyből szexelni?

Figyelt kérdés
Én először meg akarom ismerni, és nem egyből lefeküdni szeretnék. Elvileg a lányok is így gondolkodnak. De nekem még is volt olyan hogy egy lány valószínüleg emiatt lelépett. Mert én 5-6 találkozás után is még ismerkedtem. Jó persze vágyom a szexre, de szerintem előbb meg kell ismerni, és úgy nagyobb az esély a tartós kapcsolatra meg nem lenne bátorságom egyből ágyba vinni.
2021. ápr. 24. 23:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

#6-nak: Ebben semmi meglepő sincs, már annyira túlfejlődött az emberiség, hogy túllépett a dombon, utánna meg a lejtő van... :-)

...olyan ez, mint amikor az erdőbe is csak a közepéig mész be, utánna már kifelé haladsz...

Na így haladnak az emberek is vissza a gyökereikhez, amit leírtál az állatokra jellemző, azok szoktak észnélkül az ösztöneikre hallgatva megtermékenyíteni nőstényeket.

Ne feledd, hogy az ember a legnagyobb állat! :-)

2021. ápr. 25. 11:40
 12/12 anonim ***** válasza:
#10 ugy van ... varni csak a fiatal csajok szokta ha viszont idösebb akkor hagyni kell mert soha nem eri meg a varast
2021. ápr. 25. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!