Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ez így a férfiaknál?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez így a férfiaknál?

Figyelt kérdés
A netre írt válaszok szerint egy lànyt illik megbecsülni, ha nem k.fircolt kb.30 emberrel 25 éves koráig mondjuk. A valóságban meg az ilyet szánjàk a legobban, és dobják a leggyorsabban, mert "tapasztalatlan" meg "félénk". Akkor hogy van ez??

#lány #megbecsülés #nem kurtizàn
2019. jan. 10. 09:29
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
A netet és a VALÓSÁGOT még egy lapon említeni is f@$zság...
2019. jan. 10. 09:36
 2/26 anonim ***** válasza:
0%
Mert kisfiúk.
2019. jan. 10. 09:37
 3/26 anonim ***** válasza:
15%

Te olyan okos vagy, mint ide Mohacs. Ha azt irod, h neked ferfibol ez vagy az az idealod, akkor arrol is vonjak le, hogy a noknek ez v az az idealja ?

Gondolom boki a csorod valamelyik veglet es jottel picsogni.

2019. jan. 10. 09:37
 4/26 anonim ***** válasza:
3%
Én nem jönnék össze olyan lánnyal már, akin keresztül ment több mint 10 pasi.
2019. jan. 10. 09:38
 5/26 anonim ***** válasza:
74%

Kíváncsi vagyok, ezt hogy nyomozod le.

2019. jan. 10. 09:39
 6/26 A kérdező kommentje:
Tetrajodthyronin! Kikerekedne a szemed, mi, ha azt írnàm, hogy Mohács közeléből írok? :DD amúgy meg igen, arra vonatkozott a kérdésem, hogy mi3rt a ribizligiziket kell preferálni, meg akiken a fél város végigment??
2019. jan. 10. 09:42
 7/26 anonim ***** válasza:
24%
Aaaaaaaaaaaa. Ez mekkora plot twist maaaaar :D 😅
2019. jan. 10. 09:43
 8/26 anonim ***** válasza:
5%
Én azt tartom hogy inkább egy szűz vagy tapasztalatlan nő, mint olyan akin a fél ország átment. Viszont néhány férfi saját száját sz@rja telibe mikor a nagyon tapasztalt se kell, mert azt mondja az már utcai...
2019. jan. 10. 09:44
 9/26 anonim ***** válasza:
4%

Nem ugyanazok írják, hogy megbecsülnének akik elhagynak miatta..

Én továbbra is állítom, hogy kincsként kezelendő egy szűz..

És nem azért, hogy most felhívjam a figyelmedet magamra, inkább, hogy felhívjam a hasonló ferfiakra.

2019. jan. 10. 09:45
 10/26 anonim ***** válasza:
5%

Számomra az elfogadható szám 5 ember alatti 25 éves korában egy nőnél.

31F

2019. jan. 10. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!