Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lehet leghamarabb kamus g.cinek nevezni az illetőt, hogy az ne minősüljön személyeskedésnek?
Figyelt kérdés
Megbeszéltük, hogy ma találkozunk. Tegnap előtt rákérdeztem, hogy pontosan mikor. Azóta többször online volt, de egy kukkot se írt. Már leírhatok bármilyen sértőt, bármilyen erkölcsi aggály nélkül? Vagy várnom kell éjfélig, mert különben előveszi azt a kártyát, hogy csak azért nem írt, mert ilyen bunkó vagyok?jan. 15. 20:56
1/6 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hogy létezne erre vonatkozó szabály a (n)etiketten belül. Akkor küldöd el melegebb éghajlatra, mikor úgy érzed.
2/6 anonim 

válasza:

Szerintem várj. Ha napokig nem ír lehet. Amúgy én egy szexi haverom szoktam megkérni hívja randira. Oda meg elkísérem hogy szemtől szembe kérdezzek rá. Igaz csak 2 ilyen volt 5 év alatt. Tudom szánalmas de úgy vagyok vele ha órákat leveleztünk meg minden jár ennyi nekem is ha már játszott az érzéseimmel és időmmel. Ha akarod a tiednek is írhat;)
3/6 anonim 

válasza:

A kérdés stílusa alapján nem annyira lep meg ha lekopott…
4/6 Thranduil100 

válasza:

Engedd el, neked is jobb lesz. Adódik a kérdés, hogy miért vesztegeted az időd ilyen pasira, miután nem akar találkozni. Plusz, ha elkezded krv any*ni, akkor semmivel se leszel jobb, mint ő.
5/6 anonim 

válasza:

Ez mindenképp személyeskedés lesz....mert annak kell lennie. Hiszen ő volt kamus g.eci,nem minden meleg.
6/6 anonim 

válasza:

A kérdésben felvetett megjegyzés sértő, vagyis személyeskedő. Tehát bármikor is teszed meg, az személyeskedés lesz. A kérdés inkább az, vajon megéri? Mennyivel leszel beljebb ha megteszed? Az ilyen bunkók azok is maradnak, úgyse tanulnak semmilyen kioktatásból. Csak feleslegesen idegesíted magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!