Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem kopik le három év után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kopik le három év után?

Figyelt kérdés
Haverom anno összejött egy idősebb férfival. Sosem értettem mit keres egy unalmas, még csak nem is jól kinéző 50-es mellett, aki sose vállalta fel sem őt sem magát. Ha kérdezték azt válaszolta a fia.. 😂 Elvileg előtte nőkkel volt együtt és a haverom volt neki az első. Hat évig voltak együtt aztán valami mondva csinált ok miatt szépen kidobta a haveromat.. Szerintem félrekefélt és bűntudatból dobta. A szakítás után pár nappal már kúszva tepert a faszi, hogy béküljenek ki. Ennek már lassan három éve, de a mai napig békülni akar. Haverom már mással van, de látom rajta, hogy felzaklatja. Nem igaz, hogy ennyi év után nem tud továbblépni! Nem normális..
tegnap 14:08
 1/6 steven95 ***** válasza:
45%
cirip. cirip.
tegnap 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Semmi kozod szerintem a mas dolgahoz.
tegnap 15:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy vajon más szerint se normális ez..
tegnap 16:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nincs vele baj. Mindenki életében van fura…
tegnap 16:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Mindenkinek van a nagy szerelem

Amit később nem tud elfelejteni és mindíg ott motoszkál a fejben, MI LETT VOLNA HA.

tegnap 17:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom leesett az illetőnek hogy egy lepukkant vén phasz, így fut utána hogy ne maradjon egyedül
tegnap 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!