Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hármas szex alkalmával ismertem meg a páromat 12 éve vagyunk együtt Egy kérdésre válaszoltam. Mi ebben a le pontozni való? Miért itélkeztek?
Ebben ne keress logikát, hogy itt mi miért történik.
Tök más kategóriában szoktam válaszolni, ha szakmailag helyes, segítő választ írsz, azt is lepontozzák.
Mert a kategoriát sokan látogatják olyanok akiknek nem olyan az élete mint amire vágynak és így ha valaki boldog, akkor az őket a saját boldogtalanságukra emlékezteti és emiatt irigyek. Vagy csak szimplán rosszundulatúak, esetleg nem értenek egyet a hármasozással, vagy csak nem hisznek neked.
Sajnos emiatt bizonyos esetekben nincs is értelme a pontrendszernek.
Az én kérdésemre válaszoltál, én felpontoztalak.
Sokan vannak, akik hármasoznának, csak nem jön nekik össze, vagy bátortalanok, ezért irigységből lepontoznak.
Aztán ott vannak a prűd melegek, akiknek már az alkalmizás is gusztustalan, a hármas vagy a gruppen pedig kiveri náluk a biztosítékot, ezért pontoznak le.
És persze sok a frusztrált lúzer, akik a lepontozás által hatalmat éreznek a kezükben, azt a keveset, ami az életben jutott nekik.
Tizenkét év az nagyon szép idő, kívánok még legalább ötvenet és sok boldogságot nektek!
Nyugi,rengeteg itt a nyomorult aki abban rejli örömét unalmas életébe,hogy lepontoz vagy provokál. Így érez egy kis hatalmat,vagy irigységet.
Felesleges vele foglalkozni,gyerekesek. Legtöbbje még egy kapcsolathoz sem nőtt fel,csak siránkozik,álmodozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!