Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hármas szex alkalmával ismerte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hármas szex alkalmával ismertem meg a páromat 12 éve vagyunk együtt Egy kérdésre válaszoltam. Mi ebben a le pontozni való? Miért itélkeztek?

Figyelt kérdés
2022. szept. 28. 06:59
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Ebben ne keress logikát, hogy itt mi miért történik.

Tök más kategóriában szoktam válaszolni, ha szakmailag helyes, segítő választ írsz, azt is lepontozzák.

2022. szept. 28. 07:05
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

Mert a kategoriát sokan látogatják olyanok akiknek nem olyan az élete mint amire vágynak és így ha valaki boldog, akkor az őket a saját boldogtalanságukra emlékezteti és emiatt irigyek. Vagy csak szimplán rosszundulatúak, esetleg nem értenek egyet a hármasozással, vagy csak nem hisznek neked.

Sajnos emiatt bizonyos esetekben nincs is értelme a pontrendszernek.

2022. szept. 28. 08:22
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Ne foglalkozz vele. Mindenkit lepontoz itt prá ember. Ez az öröme.
2022. szept. 28. 10:17
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Atrol fugg mi volt a kerdes es mit valaszoltal?
2022. szept. 28. 10:53
 5/7 anonim ***** válasza:
65%

Az én kérdésemre válaszoltál, én felpontoztalak.

Sokan vannak, akik hármasoznának, csak nem jön nekik össze, vagy bátortalanok, ezért irigységből lepontoznak.

Aztán ott vannak a prűd melegek, akiknek már az alkalmizás is gusztustalan, a hármas vagy a gruppen pedig kiveri náluk a biztosítékot, ezért pontoznak le.

És persze sok a frusztrált lúzer, akik a lepontozás által hatalmat éreznek a kezükben, azt a keveset, ami az életben jutott nekik.

Tizenkét év az nagyon szép idő, kívánok még legalább ötvenet és sok boldogságot nektek!

2022. szept. 28. 11:51
 6/7 anonim ***** válasza:
73%
Ha esetleg újra szeretnétek egy harmadikat, csak jelezz! ;)
2022. szept. 28. 14:50
 7/7 anonim ***** válasza:
77%

Nyugi,rengeteg itt a nyomorult aki abban rejli örömét unalmas életébe,hogy lepontoz vagy provokál. Így érez egy kis hatalmat,vagy irigységet.

Felesleges vele foglalkozni,gyerekesek. Legtöbbje még egy kapcsolathoz sem nőtt fel,csak siránkozik,álmodozik.

2022. szept. 28. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!