Gulyasarni66 kérdése:
Feljelenthetnek- e azért mert egy youtube komment alá válasznak odaírtam hogy rasszista dög? A komment: Szerintem a családjával együtt ki kellene nyírni. Mocskos cigány. WHITE POWER! (erre válaszoltam)
Figyelt kérdés
kiröhöghettek, de nem vagyok ezzel tisztában.2014. febr. 2. 14:22
2/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszi.
2014. febr. 2. 14:25
5/9 anonim válasza:
:D nem, nem jelentenek fel, hosszas procedúra. kivéve ha a saját nevedet használod felhasználónévként. de ez esetben se szarj be mert ilyen erővel feljelentenék hazánk lakosságának 3/4-ét. de azt tanácsolom ne játssz szamurájt online ha meg így teszel abszolút legyél anonim. :D
7/9 anonim válasza:
Mivel az állításod tényszerűen igaz, sok félnivalód nincs. Továbbá kérdés, hogy akinek válaszoltál az a saját neve alatt kommnetelt-e vagy sem. Ha nem, akkor nincs áldozat.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló: Nem saját névvel kommentelt, mert már a felhasználóneve is az volt hogy pusztulj cigány.
2014. febr. 6. 19:40
9/9 anonim válasza:
Akkor megsértettél egy senkit. A jog nem védi a senkiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!