Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már olyan, hogy utólag...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy utólag rájöttél, hogy toxikus voltál te magad egy másik sráccal szemben?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 10:38
 1/8 anonim ***** válasza:
63%
Rám rendszeresen mondják, de sose tudtam mit jelent.
tegnapelőtt 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de volt alapja. Hiába próbálkozott többször is, a bizalmat roppant nehéz visszanyerni
tegnapelőtt 10:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem
tegnapelőtt 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
Volt de csak azert mert be akart szivatni én meg visszaszivattam az persze már nem tetszett neki
tegnapelőtt 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
igen sajnos többször is. ez még akkor volt amikor elkezdtem ismerkedni. amióta már én is többször megtapasztaltam milyen a másik oldalon lenni igyekszem figyelni erre.
tegnapelőtt 11:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Velem szemben volt már nem egy ilyen. Ami a poén, amikor megmondtam, hogy ennyi, kösz de nem, akkor hatalmas sértődés lett belőle ,sőt volt amelyik fenyegetőzött is. Mind ismerkedési szakaszban történt.

Elég sok a zakkant ember.

tegnapelőtt 12:46
 7/8 anonim válasza:
Nem. Pontosan tudtam amikor így viselkedtem és annak oka volt (bizalomvesztés, mellőzöttség stb.) Érdekes módon a jelenlegi kapcsolatomban egyszer sem provokálta ki belőlem semmi a toxic viselkedést.
tegnap 10:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Az toxikusságnak számít, ha valaki hülyíti a népet a profiljában, és ezt nem kívánom szó nélkül hagyni akkor se, ha ő azt mondja nem kíván velem beszélni?
tegnap 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!