Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik toxikus, mérgező...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik toxikus, mérgező kapcsolat a szexualitás jellege miatt?

Figyelt kérdés

Fiatal pár vagyunk, nagyon szeretjük egymást, igazán boldog vagyok és végre szabadon , határok nélkül megélhetem azt ami nekem jó. A kapcsolatunk nem szokványos, nyitott kapcsolat, a barátom nem hisz a monogám kapcsolatokban és meggyőzött hogy próbáljuk ki. Ez nem azt jelenti hogy hetente mással vagyok, hanem azt, hogy van egy fix szeretőm a barátom mellett rendszeresen meglátogat minket (egy albérletben lakunk, ő már dolgozik én még tanulok).

Ezt eddig titkoltam mindenki előtt, nem akartam ítélkező megjegyzéseket, viszont hétvégén a nővéremmel őszinteségi rohamot kaptunk, panaszkodott a barátjára, hogy sok a vita közöttük, aztán elmondtam én is hogy mi hogyan éljük meg a szerelmünket, kendőzetlen részletességgel mindent elmondtam, hajnalig beszélgettünk.

Nagyon ki volt akadva, forgatta a szemét, hogy miket csinálunk mi, nem bírta megérteni hogy ez nekem jó .

Szerinte a pasim visz bele ebbe a "hülyeségbe" és hogy ez egy toxikus szexuális visszaélés , félt hogy hatással lesz az önbecsülésemre és ki fogok égni korán. Én semmi ilyennek nem látom a jelét, minden közös megegyezéssel történik. sőt igazából az kezdeti bizonytalanság után mostanra inkább én irányítom és szervezem a dolgainkat.

Mit gondoltok, csak az irigység beszélt belőle?

dec. 13. 12:56
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Mit gondoltok, csak az irigység beszélt belőle?"

Sokkal inkább a saját meggyőződései. Sok ember nehezen tudja elképzelni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó, mint neki.

dec. 13. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Hogy lehet sajat meggyozodese valamirol amit sosem tapasztalt? Ez butasag. Kicsit ossze is vesztem vele. Szerinte csak üritesre hasznal a pasim es a szeretom.
dec. 13. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Azt írod meggyőzött. Tehát nekem ez úgy jön le, hogy neked alapvetően nem lett volna igényed a nyitott kapcsolatra. Belementél és bejön neked vagy meggyőzöd magad róla, hogy jó. Ezzel nincsen gond. Arra viszont érdemes felkészülnöd, hogy mivel fiatalok vagytok kevéssé valószínű, hogy életetek végéig együtt lesztek és ha lesz másik ember az életedben akkor kicsi az esélye, hogy kifogj valakit aki ugyanezt akarja. A személyes véleményem erről az, hogy ezekben a kapcsolatokban valaki kevés a másiknak szexuális téren. Az irigységet pedig teljesen kizárnám a nővér részéről.viszonylag kevés ember örül annak ha a párja másokkal dug.
dec. 13. 13:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Biztos van olyan kaja,amit te sem ennél meg, mondjuk a kecske magzatot,pedig van aki megeszi. Ha undorodik,vagy elutasít valamit,akkor nem fogja kipróbálni,mert neki ez nem jön be. Benned ott lapult ez a hajlam. Egyébként a nővéred szimpatikusabbnak tűnik a felfogása alapján, mint te.
dec. 13. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nyitott kapcsolatból még csak olyat hallottam ahol az egyik akarta a másik meg belement, hogy ne legyen elhagyva vagy legitimálva legyen a félremenés esetleg olyat ahol olyan típusú emberek vannak akik attól érzik különlegesnek magukat, hogy outsiderek lehetnek. Az a típus aki monogám lenne ha a nyitott lenne az elfogadott.
dec. 13. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
Napi cuckold?
dec. 13. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!