Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik toxikus, mérgező kapcsolat a szexualitás jellege miatt?
Fiatal pár vagyunk, nagyon szeretjük egymást, igazán boldog vagyok és végre szabadon , határok nélkül megélhetem azt ami nekem jó. A kapcsolatunk nem szokványos, nyitott kapcsolat, a barátom nem hisz a monogám kapcsolatokban és meggyőzött hogy próbáljuk ki. Ez nem azt jelenti hogy hetente mással vagyok, hanem azt, hogy van egy fix szeretőm a barátom mellett rendszeresen meglátogat minket (egy albérletben lakunk, ő már dolgozik én még tanulok).
Ezt eddig titkoltam mindenki előtt, nem akartam ítélkező megjegyzéseket, viszont hétvégén a nővéremmel őszinteségi rohamot kaptunk, panaszkodott a barátjára, hogy sok a vita közöttük, aztán elmondtam én is hogy mi hogyan éljük meg a szerelmünket, kendőzetlen részletességgel mindent elmondtam, hajnalig beszélgettünk.
Nagyon ki volt akadva, forgatta a szemét, hogy miket csinálunk mi, nem bírta megérteni hogy ez nekem jó .
Szerinte a pasim visz bele ebbe a "hülyeségbe" és hogy ez egy toxikus szexuális visszaélés , félt hogy hatással lesz az önbecsülésemre és ki fogok égni korán. Én semmi ilyennek nem látom a jelét, minden közös megegyezéssel történik. sőt igazából az kezdeti bizonytalanság után mostanra inkább én irányítom és szervezem a dolgainkat.
Mit gondoltok, csak az irigység beszélt belőle?
"Mit gondoltok, csak az irigység beszélt belőle?"
Sokkal inkább a saját meggyőződései. Sok ember nehezen tudja elképzelni, hogy nem mindenkinek ugyanaz a jó, mint neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!