Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az mennyire beteges, ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire beteges, ha ilyen vágyaim vannak? Van másnak is hasonló?

Figyelt kérdés
Hogy uszodában, vagy strandon egy pasi megdicsér engem, hogy milyen szép izmos vagyok, meztelen zuhanyzásnál meg megpaskolja a seggemet, hogy milyen szép, meg kiveri nekem zuhany alatt. Vagy élményfürdőben a medencénél elkezd tapizni engem egy öregember, lefelé téved a keze, először a belső combjait simogatja, cirógatja, majd egyre beljebb téved a keze, és megmogyoróz a víz alatt.

jan. 1. 14:15
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Mielőtt a kérdező - aki folyamatosan közbevág a megjegyzéseivel a válaszok özönébe - újra írna, gyorsan bepötyögöm, hogy nem hiába adtak 'fiúkoliba', elvált szülők gyerekeként azt gondolták, hogy a legjobb helyem egy fiúkollégiumban lesz.

Jól gondolták, de a szexuális visszaélésektől azért ki nem mondva tartottak. Nem volt ilyen.

A honvágyam is megszűnt. így ha a munkámból adódóan pár hétre el kell utaznom valahova, nem a honvággyal foglalkozom, hanem azzal, hogy a szabadidőmben milyen látványosságot nézhetnék meg és hogyan juthatok oda.

A "kishuszárra" visszatérve: szívesen kezelésbe veszem, írj egy privát üzenetet, ott majd megbesz...

jan. 2. 03:02
 22/25 A kérdező kommentje:
20# Pedig fiúkollégiumokban szerintem adja magát a dolog. Ilyen helyeken csak úgy tombolnak a tesztoszteron-hormonok, izzik a hangulat, csak úgy árad a kanenergia, a férfierő. Persze nyilván nagyfokú bizalom kell hozzá, és persze kölcsönös alapon, nem visszaélésszerűen. Szerintem jó muri az ilyen kis kalandozások, izgalmas lehet. Mindig is azt gondoltam, hogy ahol sok kan össze van zárva egy lakhelyre, ott történnek izgi homokos dolgok. Kivétel mondjuk a katonaság, az elég macsó hely.. De mendemonda szerint férfibörtönökben is sokszor elejtik a szappant, mondjuk az már inkább nemi erőszak, mint konszenzuális szex.. Szerintem miért is ne lehetne ilyen fiúkoliban, pláne egyetemiben, ami ott történik, a 4 fal közt marad. Jók lehetnek az ilyen homoszex dolgok, amúgyis erősítik az összetartást, egységet, bajtársiasságot.. Még akár pluszt is adhat egy barátsághoz.
jan. 2. 03:13
 23/25 A kérdező kommentje:
22# Persze kölcsönös, beleegyezéses alapon.
jan. 2. 03:22
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező ide ventillálja ki a be nem teljesült szexuális vágyait meg fantáziáit. Az van, hogy valami nem történt meg vele, ami szerinte jó lett volna, de már nem is fog, mert nem lesz soha 16 éves újra. Az persze (megválaszolatlanul maradó) kérdés, hogy valóban „jól esett volna-e” neki 16 évesen egy 45 éves csávó szexuális közeledése, vagy csak utólag vetíti vissza, mert most, mai fejjel ezt egy erotikus szituációnak tartja. Egy megoldás van, találni egy jóval idősebb partnert egy ilyen szerepjátékhoz, ha a kérdező nincs már túl messze a 16-tól, tud tinifiúként „működni” egy ilyen kapcsolatban.

Amúgy meg sok itteni kérdés is szól arról, hogy csomó meleg meg biszex, sőt hetero srácnak milyen kalandjai voltak kollégista korában, szóval ezt is feleslegesen tolja túl, csak a keresőt kéne használnia, és olvasgatnia kéne ott.

jan. 2. 09:08
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Ezek nekem normál homoerotikus vágyaknak tűnnek, nem gondolom, hogy a beteges jelző ilyesmire vonatkozna.
jan. 4. 08:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!