Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire beteges, ha ilyen vágyaim vannak? Van másnak is hasonló?
Szerintem a kérdező egy kicsit zakkant, de az kiderül a 15-16-os, saját kérdésére adott válaszából is.
6 évig jártam, illetve voltam bezárva "fiúkoliba", még említés szintjén sem került elő olyasféle dolog, amiket a kérdező maga ír.
"Pl a gimis, vagy egyetemi fiúkolik is jók ilyen meleg hancúrokra." - nálunk ilyen tényleg nem volt, szerintem el kéne vonatkoztatnod az amerikai filmektől -> vagy nekem kéne reálisabban látnom a mai valóságot?!
"Ezek csak sima homó vágyak. Hogy molesztálna engem valaki. De nem is molesztálna, mert én is akarnám a dolgot."
-> ez is szintén a fantázia gyümölcse lehet, amit ír a kérdező.
Mi harmincan laktunk egy hálóteremben, s maximálisan kiálltunk egymásért. Nem stíröltük egymás kukiját, viszont szóltunk, ha valamilyen tanári visszaélés történt, azt általában nem vették komolyan. Egy ilyen történt 6 év alatt, tanári részről, kb. 10 év után rúgták ki azt a tanárt a saját összetartásunk miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!