Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az mennyire beteges, ha ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az mennyire beteges, ha ilyen vágyaim vannak? Van másnak is hasonló?

Figyelt kérdés
Hogy uszodában, vagy strandon egy pasi megdicsér engem, hogy milyen szép izmos vagyok, meztelen zuhanyzásnál meg megpaskolja a seggemet, hogy milyen szép, meg kiveri nekem zuhany alatt. Vagy élményfürdőben a medencénél elkezd tapizni engem egy öregember, lefelé téved a keze, először a belső combjait simogatja, cirógatja, majd egyre beljebb téved a keze, és megmogyoróz a víz alatt.

jan. 1. 14:15
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
10# Hát én már egy 80-as faszinak is hagynám, csak ráncigálná meg nekem a kishuszárt.
jan. 1. 16:16
 12/25 A kérdező kommentje:
Amúgy tök jó lett volna, ha fiatalabb koromban, mondjuk ilyen 16 évesen egy idősebb pasi bevezetett volna engem a homoszexualitás rejtelmeibe. Mondjuk lett volna 30-as, 40-es, vagy akár idősebb. Mondjuk kiveri nekem, leszop, megtanít engem pózokra, orgazmust átélni ilyenek.. Lett volna ilyen homoszex-mesterem, vagy mi a csuda.. Vagy lettek volna ilyen meztelen táborok, persze felnőtteknek, ami a végén orgiába fullad.
jan. 1. 16:24
 13/25 A kérdező kommentje:
12# Jó régóta érzem, hogy meleg vagyok, 16 évesen jó lett volna, ha kapok beavatást. Mondjuk egy 30-as, 40-es pasitól, aki érettebb tőlem, tapasztalt a szexben és figyelmes is. És persze emellett lelkileg is támogatott volna. Ilyen lelki vezetőm lett volna, és egyben az én homoszex-trénerem.
jan. 1. 16:45
 14/25 anonim ***** válasza:
82%
Lefejnélek a víz alatt:)
jan. 1. 17:00
 15/25 A kérdező kommentje:
Ehelyett a suliban is csak a bu*izás ment, családban is a homofóbia, meg a politikában, holott nekem 16 évesen nagyon nagy szükségem lett volna, hogy egy figyelmes, érett meleg pasi beavasson engem a férfiszexbe. Nem tudtam kihez fordulni a vágyaimmal.
jan. 1. 17:05
 16/25 A kérdező kommentje:
Pl a gimis, vagy egyetemi fiúkolik is jók ilyen meleg hancúrokra. Már csak ezért is megéri kollégistának lenni. Képzelem mik mennek ott.. Sajnos én nem voltam.
jan. 1. 17:21
 17/25 A kérdező kommentje:
Végülis nem illegális dologról van szó, nem? Ezek csak sima homó vágyak. Hogy molesztálna engem valaki. De nem is molesztálna, mert én is akarnám a dolgot.
jan. 1. 18:05
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez teljesen oké, mondhatni már normális a sok itteni dolog között, amiket eddig olvastam… pl. a büdös hugyos fas.os kérdéshez képest ez semmi.
jan. 1. 19:47
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Menj el a Magnumba
jan. 1. 20:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kérdező egy kicsit zakkant, de az kiderül a 15-16-os, saját kérdésére adott válaszából is.

6 évig jártam, illetve voltam bezárva "fiúkoliba", még említés szintjén sem került elő olyasféle dolog, amiket a kérdező maga ír.

"Pl a gimis, vagy egyetemi fiúkolik is jók ilyen meleg hancúrokra." - nálunk ilyen tényleg nem volt, szerintem el kéne vonatkoztatnod az amerikai filmektől -> vagy nekem kéne reálisabban látnom a mai valóságot?!

"Ezek csak sima homó vágyak. Hogy molesztálna engem valaki. De nem is molesztálna, mert én is akarnám a dolgot."

-> ez is szintén a fantázia gyümölcse lehet, amit ír a kérdező.

Mi harmincan laktunk egy hálóteremben, s maximálisan kiálltunk egymásért. Nem stíröltük egymás kukiját, viszont szóltunk, ha valamilyen tanári visszaélés történt, azt általában nem vették komolyan. Egy ilyen történt 6 év alatt, tanári részről, kb. 10 év után rúgták ki azt a tanárt a saját összetartásunk miatt.

jan. 2. 02:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!