Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 6 éve nem tudom elfelejteni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve nem tudom elfelejteni, ez már beteges? Más is volt hasonló helyzetben?

Figyelt kérdés
17 voltam mikor megismertem egy fiút (egyidősek vagyunk), akivel nagyon jól kijöttünk, ő volt életem első nagy szerelme. Pár hónappal később összeszedtem a bátorságom és szerelmet vallottam neki. Ő azt mondta nem akar tőlem semmit, és azzal vége volt mindennek. Átnézett rajtam, sosem szólt hozzám. 5 éve nem találkoztunk már, de én még mindig ugyan úgy szeretem őt. Volt időszak mikor facebookon lájkolta a képeimet, kommentelt is hozzá, szóval nem hiszem, hogy érdektelen maradtam számára. 1 éve felhívtam telefonon, hogy rákérdezzek mi van vele, hogy alakult az élete. Azt mondta, hogy nagyon örül, hogy felhívtam, és több mint 1 órát beszéltünk. Úgy köszönt el, hogy még keresni fog. Azóta semmi... Hiába ismerkedek másokkal, próbálok nyitott lenni, de mindenkiben őt keresem az akaratom ellenére is. Nagyon szerelmes vagyok belé még ennyi idő után is, hiába nem találkoztam vele évek óta. :( tudtok valami tanácsot adni? légyszi csak normális válaszokat írjatok.
2017. máj. 28. 17:17
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
23L
2017. máj. 28. 17:17
 2/18 anonim ***** válasza:
93%

Lennék a srác helyében. Értem még nem rajongott így nő, nem tudom milyen lehet. De ha nem kölcsönös, akkor valahogy túl kell tenned magad rajta, mert így csak tönkre tesz.

25F

2017. máj. 28. 17:41
 3/18 anonim ***** válasza:
73%
Hogy lehet ilyen szenvedésben élni évekig? Én már felkerestem volna egy szakembert.
2017. máj. 28. 17:44
 4/18 anonim ***** válasza:
87%
Nem sok minden történik az életedben az a gyanúm..mert különben már rég elfelejtetted volna.
2017. máj. 28. 18:04
 5/18 anonim ***** válasza:
93%

Hát nézd, te x éve szerelemt vallottál neki, lepattintott.

1 éve ismét kerested, felhívtad, amikor megint lett volna ehetősége veled foglalkozni, és mondta is, hogy keresni fog. - Nem keresett.

Tehát tudja, hogy lenne nálad esélye, de nem keres.

Azt hiszem, itt az ideje továbblépni. HA egy férfinek kell a nő, nincs senkije, ráadásul tudja is, hogy tetszik neked, akkor egyszerűen nem akar tőled semmit.

HA nem tudnád, hogy áll hozzád, még megértem, de így?.. Én nem foglalkoznék vele, nem beszélgetnék vele, és élném az életem.

2017. máj. 28. 18:40
 6/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem egyszerű így élni az biztos. Amúgy azért nem unalmas az életem, ilyenről szó sincs. Vannak programjaim, vannak barátaim, de ha egyedül vagyok eszembe jut.
2017. máj. 28. 20:18
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Több évig szerettem egy fiút, aki anno a barátom volt, reménytelenül, be is vallottam neki, kaptam egy elég egyértelmű nemet. Majd egy rakás félreérthető utalást, úgyh reménykedtem. Mindennap láttuk egymást, ment a flörtölés, viccelődés, sértegetés, volt ott minden. DE! Nem lépett komolyabban-nem véletlenül. Csak játszott, mint figyelemhiányos férfi, élvezte, hogy nekem ő többet jelent. Egy biztos: soha ne hagyd, hogy egy olyan ember befolyásolja az életed jelentős mértékben, aki egy szalmaszálat se tenne érted keresztbe. /jótanács:) /

Elfelejteni? Nehéz. Én másba szerettem bele, jobb "gyógymódot" nem tudok ajánlani...hobbi, barátok, szórakozás, minden ami boldoggá tesz ;)

2017. máj. 28. 22:47
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Én sorstársad vagyok, 5 éve képtelen vagyok elfelejteni életem nagy szerelmét. Nem érdekel más, teljesen hidegen hagynak más férfiak. 5 év ment el idáig a maradék fiatalságomból, 33 éves vagyok. Az illető ráadásul a lányom Apja és a kislányom állandóan rá emlékeztet. Nekem pszichológus sem tudott segíteni. Már arra gondoltam, hogy talán karmikus kapcsolat. Szóval megértem a helyzetedet teljes mértékben.
2017. jún. 3. 15:53
 9/18 anonim ***** válasza:
33%

6 év? :DDD

Sehol nem vagy szépségem, az én 17 évemhez képest! Annyi idő óta cipelem magammal annak a lánynak az emlékét, és azóta se kell más. 6 év az lópikula, hidd el nekem, majd amikor már 25 éve fogsz évődni rajta, akkor azt mondom, hmm, ez már valami.

2017. jún. 11. 16:06
 10/18 anonim ***** válasza:

Hát szerintem ezt egyáltalán nem szabadna ennyi ideig magadban táplálni, mennyi elvesztegetett év az életedből...

Ez inkább szomorú.

Nálam még nincs több évről szó, de így is borzalmas állapot, és minden eszembe jut. De én inkább azon leszek, hogy ne így teljenek el éveim, az életem.

Ez szomorú. Nem szabadna hagyni.

2017. jún. 11. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!