Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire beteges, ha ilyen vágyaim vannak? Van másnak is hasonló?
Figyelt kérdés
Hogy uszodában, vagy strandon egy pasi megdicsér engem, hogy milyen szép izmos vagyok, meztelen zuhanyzásnál meg megpaskolja a seggemet, hogy milyen szép, meg kiveri nekem zuhany alatt. Vagy élményfürdőben a medencénél elkezd tapizni engem egy öregember, lefelé téved a keze, először a belső combjait simogatja, cirógatja, majd egyre beljebb téved a keze, és megmogyoróz a víz alatt.jan. 1. 14:15
1/25 anonim válasza:
"lefelé téved a keze, először a belső combjait simogatja"
Nincs ilyen. Egyből huzigatja a pöcsöd, hogy megütöd-e az érdemes szintet
2/25 A kérdező kommentje:
Én vágyok ilyenre. Hol lehetne reálisan egy ilyen élményt összehozni?
jan. 1. 14:24
3/25 A kérdező kommentje:
Egyáltalán, van olyan hely, ahol legálisan össze lehet egy ilyet hozni?
jan. 1. 14:26
5/25 A kérdező kommentje:
Pedig igazán megbaszhatna már valaki, ne csak az élet..
jan. 1. 14:34
6/25 A kérdező kommentje:
Fantáziaszinten nagyon izgat engem, hogy egy idős pasas elkezdené fogdosni a farkamat, fenekemet, molesztálna, meg úgy lightosan megerőszakolna engem.
jan. 1. 14:37
8/25 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem molesztál senki. Ennyire csúnya vagyok?
jan. 1. 15:16
9/25 A kérdező kommentje:
Nyilván én sem úgy gondoltam, hogy akkor valaki véresre dugna engem, vagy ilyenek, hanem egy idegen, tőlem idősebb pasi elkezdene tapizni engem, a fenekemet, meg a farkamat. Mondjuk szaunában, strandon, vagy ilyen helyen..
jan. 1. 15:29
10/25 anonim válasza:
Hát nem tudom, de ahogy én sejtem, az izmos, fiatal srácokra pont, hogy feszt rámozdulnak a vén bzik (elnézést, nekem szabad, én se vagyok már mai gyerek). Pláne, ha nagy a farkuk. Lehet, nem vagy elég jóképű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!