Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meghízzak? Fat fetishes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meghízzak? Fat fetishes vagyok és titkon már nagyon vágyok rá hogy kövér lehessek de ahogy orgazmusom van megundorodom ettől de ahogy előkerül hogy vki dagi vagy a hizlalás nekem áll és falásrohamom lesz

Figyelt kérdés

dec. 31. 08:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
88%
Azt feltétlezem hogy nem lehet valami boldog, örömteli az életed.
dec. 31. 08:11
 2/12 A kérdező kommentje:
Hát nem az
dec. 31. 08:12
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Akkor még nem zabáltál eleget. 🤣 (Akkor még beteg is leszel.)
dec. 31. 08:19
 4/12 ADavid27 válasza:
95%
Bizony. Hízzál meg.
dec. 31. 08:22
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért undorodsz meg mert magadnak vered. Gondolj bele mas veri ki és szét keni a nagy hasadon milyen jó érzés lehet.
dec. 31. 08:40
 6/12 A kérdező kommentje:
De nem vagyok kövér csak szeretnék az lenni
dec. 31. 08:44
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként van valakinek vmi jó ötlete hogy hogyan állítsak fel egy hizlaló étrendet?
dec. 31. 08:45
 8/12 ADavid27 válasza:
65%
Tudnálak ebben az étrendben támogatni.
dec. 31. 08:52
 9/12 anonim ***** válasza:
86%
Egy jó pszichológus segítene.
dec. 31. 09:07
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

Olyan érdekes látni, hogy ilyen fétish is létezik. Mások meg pont azon kínlódnak, hogy legalább pár kilót le tudjanak adni.

Mindenesetre én nemigen tudnám ajánlani. De ha téged nem ijesztenek meg az elhízással járó betegségek, kockázatok, akkor hajrá. A saját testedért te felelsz.

[link]

dec. 31. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!