Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak ilyen táborok?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan tábort, ami nyaranta megvan rendezve, férfiak vannak ott csak, lehetőleg kövér férfiak akik leakarnak fogyni. És nagyon kemény tábor lenne?
Akár egesz napos félmeztelenkedés, edzés, fegyelem, szigor, büntetés stb.
okt. 16. 19:27
1/5 anonim válasza:
És miért kellenek a kövérek?
Én nem vagyok kövér, de le szeretnék fogyni extra atletikusra.
Ha lenne ilyen tábor, az tetszene, kövérek nélkül
2/5 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy lenne ilyen tábor Magyarországon.
Ha valaki melegtáborban szeretne részt venni, menjen el az atlaszosokkal! Ők szoktak szervezni.
3/5 anonim válasza:
Fogyi tábor biztos van, de szex nélkül.
4/5 anonim válasza:
Ja fogyitábor de szerintem ezek egész europában nincsenek. Sak olyan helyeken mint: usa,kína és északkorea,bár ott az egész ország fogyi tábor.
5/5 anonim válasza:
Meglepő, vagy sem, de van ilyen. Pár éve lehetett olvasni róla idehaza is, valamiért még a magyar sajtó is felkapta a témát, és született pár cikk akkoriban. A Távol-Keleten divat ez elsősorban, Kínában és/vagy Dél-Koreában vannak ilyen táborok emlékeim szerint. És a lényeg, hogy a saját szüleik íratják be azokat a tizenéves srácokat, akik egyébként egész nap otthon ülnek, el vannak hízva, és teljesen rá vannak függve a számítógépes játékokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!