Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macik, ti hol ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Van valami weboldal esetleg kifejezetten dagi srácoknak ami kevésbé ismert? A klasszikus helyeken mint romeo, tinder, grindr kevés macit szoktam látni. Igaz ezek közül talán még a romeo a legjobb ebben az értelemben. De felmerült bennem hogy esetleg van más hely is amit nem ismerek.júl. 29. 09:28
2/22 A kérdező kommentje:
Hát az szomorú xd
júl. 29. 09:31
4/22 anonim válasza:
Amit fixen ismerek az a woofdate.hu De mikor legutoljára fölnéztem még hónapokkal ezelőtt akkor teljesen kihalt volt.
5/22 anonim válasza:
Én romeon, tinderen szoktam, vagy néha lenézek a szauna69-be.
7/22 anonim válasza:
Ahhh, a kutyának sem kellünk.
Még másik macisnak sem
8/22 anonim válasza:
Amit a 7-es ír, így ebben a formában nem igaz.
Bizony, a macik még kényesebbek,még válogatósabbak / tapasztalat nemcsak magam életéből !
10/22 anonim válasza:
Hát én macis vagyok,de nem vagyok válogatós és kényes.
Első alkalommal probálnám ki a dolgot mert bisex vagyok.
De közben meg passzív hajlamok munkálkodnak bennem.
Írjon akit érdekelne szolnok megyéből vagyok. priviben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!