Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macik, ti hol ismerkedtek?
12.
Szerintem nincs, de ott bármi megtörténhet. Érdemes megpróbálni.
14.
Bocsánatot kérek tőled.
Erre nem emlékeztem,én nem járok mert heteró vagyok, de azt tudom, hogy szinvonalas kis programok vannak.
Engem csak az bánt, hogy ilyen szauna, vagy rendezvény miért nincs heteróknak is.
A melegek olyan kis kreatívak ezekben a dolgokban.
Sokkal jobb a szervezés.
Néha már már sajnálom hogy nem vagyok meleg.
13.
Ne sajnáld hogy nem vagy meleg, ennél nagyobb szívás nincs a világon
Nem jó így felnőni
Ku**rvára nem jó felnőni
Inkább születtem volna lánynak
Na látod ez igaz.
Én heteró férfiként mondom, hogy nőnek lenni sokkal jobb.
Én nagyon bánom, hogy nem lánynak születtem.
Nagyon nagyon.
Ha valaki erről tehetne, akkor azt most megölném. De erről nem tehet senki.
Arról már nemis beszélve, hogy egy nő, aki arànylag jól néz ki, csinos, szép arcú, az azt a férfit kapja meg amelyiket akarja. Nincs társkeresési, és nincs szexuálus probléma.
Illetve, lehet hogy van, de az azért van, mert iszonyatosan válogat.
Ezzel szemben, mi férfiak csak akkor kapunk normális, csinos nőt, ha nagyon jól nézünk ki.
Amíg egy nő bármelyik férfit megkaphatja, addig mi azt kapjuk, aki éppen jut.
Olvastam egy kimutatást, hogy a férfiak 80%-a nem azzal a nővel van, aki igazából a szive vágya lenne. Aki igazából az esete lenne.
Nekem kettő hosszabb kapcsolatom volt, ebből az első házasság lett, de egyik sem volt igazából az esetem, de nem jött jobb, így aztán belementem a kapcsolatba.
Vége is lett mindkettőnek, mert nem tudtam megjátszani, hogy mennyire bevagyok zsongva.
17#
A Szauna69 és a Magnum is, egyes napokon nyitva áll heterók és nők számára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!