Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szabolcs megyében miért csak 40 évtől idosebb kövér emberek vannak? Nem tudok találni egy vékony passzív vagy uni fiút...!?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 15:18
1/5 anonim válasza:
Te hány éves vagy és hogy nézel ki? Van salyát lakásod?
Lehet hogy itt a gond ha nincs
Mert én kövér és kopasz vagyok
45multam, autóm lakásom van és még bunkó is tudok velük lenni mégis tapadnak rám.
2/5 anonim válasza:
#1-es: SALYAT???? 😵😵😵 Nem vagyom egy nyelvtannaci, de ettol kiegett a retinam, gyorsan le is irom 3x helyesen: SAJAT, SAJAT, SAJAT.
3/5 anonim válasza:
Bocs 🤭saját
Látod így is imádnak
Jogos 😘
4/5 anonim válasza:
Nagyon soknál az a menő és férfias, ha kopasz és kövét valaki.Ha még bunkóskodik is,alázza is őket, az maga a tökély, a favorit, a number one és kézről kézre, illetve szájról szájra adják...
5/5 anonim válasza:
4es, vidéki előnytelen fiataloknál vonzó ez max, egy normálisabb elhányná magát az ilyen dagadt igénytelen paliktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!