Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz találni vékony passzív fiút Szabolcs megyében? Őszi szünetre akarok egy kis izgalmat.?
Figyelt kérdés
Valami oldalt ismertek ahol lenne?márc. 30. 20:49
2/6 anonim válasza:
Nem terveznek ilyen hosszú távra, hol van még ősz
3/6 anonim válasza:
én alacsony, átlagos testalkatú vagyok
teljesen szőrtelen, hosszú hajú
passzív érdeklődésű szűz férfi
de hajdú megyében:)
4/6 anonim válasza:
Pont beszéltem egy szabolcs megyei sráccal, kicsit arrébb vagyok de felajánlottam hogy elmegyek erre letiltott
5/6 anonim válasza:
Hát figyelembe véve bizonyos tényezőket, sajnos reális a fél évig tartó átfutása a dolgoknak, még itt Szabolcsban is... D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!