Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Izgatna ha egy kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izgatna ha egy kíváncsi -eddig heteró- pasinak 1. pasis élmény lehetnél?

Figyelt kérdés
Vagy zavarna hogy ez új neki?
dec. 30. 11:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
58%

Mikor fogjátok már fel, hogy "kívancsi hetero" NEM LÉTEZIK!!!

Aki faszt szop, pasit dug vagy őt dugják, az NEM HETERO!!!

😄

dec. 30. 11:23
 2/11 steven95 ***** válasza:
100%
Sokkal jobb ha hasonló helyzetben lévő emberrel próbálnátok magatokat együtt felfedezni. Nyilván van olyan a (rutinos ?) meleg aki kifejezetten szeret másnak első lenni. Engem ez hidegen hagy.
dec. 30. 11:24
 3/11 anonim ***** válasza:
84%
Én meleg vagyok és nem hiszek abban, hogy "kíváncsi heterók" léteznek.
dec. 30. 11:26
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
Ha pasival kezd valaki, onnantól nem heteró. Még ami nekem belefér (oda-vissza kézimunka) sem gondolom annak.
dec. 30. 11:36
 5/11 A kérdező kommentje:
Látom az tesz boldoggá sokakat ha kötekedhetnek. Boldog emberek lehettek. :(
dec. 30. 15:04
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem itt csak te kötekedsz...
dec. 30. 15:21
 7/11 anonim ***** válasza:
62%

A 4-es vagyok.

Ugyan mi rosszat írtam, ugyan nem számít a pontozás, inkább csak kíváncsi vagyok.

dec. 30. 15:32
 8/11 optimus8 válasza:
80%
Kérdező: nincsen kíváncsi hetero. Amely férfit izgat szexuálisan egy másik férfi, az nem heteró semmiképpen. Olyan van, hogy elfojtja a homoerotikus vágyait és hetero életet színlel az őt körülvevők számára, de ez arról a félelméről szól, hogy nem lenne kibírható, ha kiderülne róla, hogy bizony szexuálisan vonzónak talál egy másik férfit. Minimum meleg vagy biszexuális. Én értem, hogy a kíváncsi heteró fogalommal tompítani lehet az önértékelésen esett csorbát, de kérdezz meg egy valódi heterot, hogy érdekli-e más pasi! Nem érdekli, semleges neki.
dec. 30. 16:01
 9/11 anonim ***** válasza:
60%
Engem izgatna.
dec. 30. 22:20
 10/11 Attis7902 ***** válasza:
65%
Azért nem tudom látjátok e mit írt a kérdező. Kíváncsi "eddig hetero" tehát lefordítom, hogy felfogjátok. Kíváncsi milyen egy másik pasival,eddig még nem volt csak nőkkel. Felfogta hogy nem hetero hiszen izgatja a gondolat lefeküdjön egy másik pasival. Persze nem lesz egyszerű dolga, mert senki sem akar "tanítgatni" meg türelmesen bevezetni valakit ebbe. Mindenki rögtön mélytorkosan sopatna meg tövig tolná a seggébe. Úgy néz ki a melegek között senkise volt kezdő... Szóval kérdező sok sikert...
dec. 31. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!