Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszoptam egy középiskolás fiut. Kíváncsiságból tettem, mert érdekelt milyen lehet. Van amúgy barátnőm. Nem volt nagy élmény a szopás, azt meg kell mondjam. Most meleg vagyok vagy bi?
Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 17:37
1/11 anonim válasza:
Az vagy aminek gondolod magad :P 17f
2/11 anonim válasza:
Lehet hogy inkább csak kíváncsi, vagy biszex, de hogyha a lányokhoz vonzódsz, akkor meleg nem lehetsz.
De ezt te döntsd el, hogy mi vagy.
Bár azért az bunkóság, hogy barátnő mellett mással is létesítesz szexuális kapcsolatot...
18l
3/11 anonim válasza:
Nyilván ha vonzanak a nők is,akkor biszex vagy.
6/11 anonim válasza:
Ezt kicsit furcsa megérteni egy biszexuálisnak, de ez is megcsalásnak számít!!!
Te örülnél annak, hogy a csajod leszopna valakit egy buliban?
7/11 anonim válasza:
Szerintem csak kíváncsi. Ha továbbra is csinálod majd, mindenképpen bi.
Ha van kedved mesélhetnél még. Milyen volt? Miben volt csalódás? Hogy történt?
8/11 anonim válasza:
Ha nem általános iskolás vagy, akkor nem gáz. ;)
10/11 anonim válasza:
Valami ferdehajlamod biztosan van, ami nem lenne baj, viszont az, hogy egy gerinctelen hernyó vagy, az már nagyon nagy baj.
Mondd el mielőbb szegény lánynak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!