Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít az első szexuális élmény? Lehet emiatt valaki bi vagy meleg?
Hogy történt meg ha te nem akartad?? Amúgy pedig ez kicsit összetett dolog. Akkor bi az ember ha mindkét nem iránt érez sexuálos vonzalmat míg a melegek csak a saját nemük iránt.
Ui: életkorod??
19/Feminin/Passzív.
Ha most izgatnak a férfiak akkor lehetsz bi vagy meleg.
De csak azért mert az első akaratodon kívül egy fiúval volt de most már nem szexelnél fiúval akkor persze nem vagy meleg.
14 évesen seggbedugtam a legjobb barátom....
15 évesen meg lefeküdtem a legjobb barátnőmmel....
Soha nem tudnék fiúval csokólózi, fiú farkát bekapni stb.... De úgy hogy akkor voltam csak fiúval és csak 1x és csak annyiból állt az egész hogy behatoltam és élveztem (ő is elélvezett attól hogy szexeltem vele) igy 15 év elteltével újra megtenném.... Ha nem kell férfi nemiszervhez nyulnom, csokolóznom stb csak behatolás ovatossan úgy hogy a másik félnek is tetszen semmi buuuziság nincs benne szerintem!
Neki is jó volt? Nekem nem jó emlék, hogy beleélvezett a számba. Később ezt megismételte mikor "vigyázott rám" párszor. Szerencsére csak 3x volt ilyenre szükség.
Lehet, hogy azért van vágyam, hogy "visszaadjam" ezt valahogy? Értitek mire gondolok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!