Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire számít az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az első szexuális élmény? Lehet emiatt valaki bi vagy meleg?

Figyelt kérdés
Ugyanis nekem az első fiúval volt, de nem én akartam. Mondjuk nem tudom azt se ez mennyire gyakori, hogy az első nem azért történik, mert akarod.
2016. márc. 28. 12:55
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%

Hogy történt meg ha te nem akartad?? Amúgy pedig ez kicsit összetett dolog. Akkor bi az ember ha mindkét nem iránt érez sexuálos vonzalmat míg a melegek csak a saját nemük iránt.

Ui: életkorod??

19/Feminin/Passzív.

2016. márc. 28. 12:59
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is megbántam az első szexuális élményemet,de annyira mély nyomot nem hagyott bennem. Az első egy beavatás igazából,hogy utána bármikor élvezetekhez nyúlhatsz fájdalom nélkül. Nem hinném,hogy emiatt valaki biszex vagy meleg lenne. Az máshogy dől el. De egy tanulmány szerint a nők 70%ban benne van egy bizonyos biszexuális hajlam. Próbáld ki lánnyal is hátha vele jobban élvezed,és még azt is ki tudod deríteni milyen is az identitásod.
2016. márc. 28. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
A nemi beállítottságot alapvetően a kromoszómák határozzák meg. Ezt kis mértékben változtathatják a korábbi negatív tapasztalatok, de az alapvető identitás a születéskor eldől.
2016. márc. 28. 13:01
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha most izgatnak a férfiak akkor lehetsz bi vagy meleg.

De csak azért mert az első akaratodon kívül egy fiúval volt de most már nem szexelnél fiúval akkor persze nem vagy meleg.

2016. márc. 28. 13:02
 5/14 A kérdező kommentje:
Unokatesóm vigyázott rám és ő nagyobb volt 3 évvel. Orál volt csak. Még 14 évesen. Régen. Eddig csak csajok voltak. Mostanság izgat, hogy esetleg fiú elégítsen ki. Sőt néha vadabb szerepjátékos gondolatok is, de ezúttal én lennék aki irányít.
2016. márc. 28. 13:03
 6/14 anonim ***** válasza:
26%
Fiú vagy vagy lány?
2016. márc. 28. 13:16
 7/14 A kérdező kommentje:
Fiú!
2016. márc. 28. 13:18
 8/14 anonim ***** válasza:
84%

14 évesen seggbedugtam a legjobb barátom....

15 évesen meg lefeküdtem a legjobb barátnőmmel....

Soha nem tudnék fiúval csokólózi, fiú farkát bekapni stb.... De úgy hogy akkor voltam csak fiúval és csak 1x és csak annyiból állt az egész hogy behatoltam és élveztem (ő is elélvezett attól hogy szexeltem vele) igy 15 év elteltével újra megtenném.... Ha nem kell férfi nemiszervhez nyulnom, csokolóznom stb csak behatolás ovatossan úgy hogy a másik félnek is tetszen semmi buuuziság nincs benne szerintem!

2016. márc. 28. 13:43
 9/14 A kérdező kommentje:

Neki is jó volt? Nekem nem jó emlék, hogy beleélvezett a számba. Később ezt megismételte mikor "vigyázott rám" párszor. Szerencsére csak 3x volt ilyenre szükség.

Lehet, hogy azért van vágyam, hogy "visszaadjam" ezt valahogy? Értitek mire gondolok?

2016. márc. 28. 13:51
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Rákényszerített, hogy kapd be neki?
2016. márc. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!