Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyári táborban, osztálykiránduláson, gólyatáborban volt valakinek meleg élménye?
nekem osztálykiránduláson:D 14 voltam haverommal smároltunk. üvegeztünk:DD hát most együtt is vagyok vele..
24/F
nekem nincs nagy sztorim. vagyis nem tudom szépen elmesélni:D amikor 14 évesen smároltunk akkor nem éreztem semmit, szerintem ő se.. még mindketten a lányokat szerettük, volt is mindkettőnknek elég hosszú kapcsolata. ő a legjobb barátom. én biszexuális vagyok és a lányokat jobban szeretem.sőt, fiúkkal sose foglalkoztam, kivéve vele. 21 évesek voltunk amikor megcsalta a barátnőjét velem, mert részegen elmondtam neki, hogy kipróbálnám milyen lepippantani valakit, ő meg vállalta, hogy elszenvedi. utána szakított a barátnőjével mert rájött hogy nem szereti már régóta, hanem engem szeret vagy valami olyasmi. én ezzel sokáig nem tudtam mit kezdeni, mert nem vagyok hajlandó elfogadni, hogy biszex vagyok. de kívántam őt és le is feküdtünk később és sokszor együtt voltunk. nem akartam vele együtt lenni, túl furcsa lett volna. nagyon megviselt amikor először szembesültem vele, hogy jól esik ha összebújva alszunk, stb. nem akartam érezni iránta semmit. neki barátja lett, nekem nőim voltak. kicsivel több mint egy évet volt vele, most tavasszal szakítottak, mert nem működött a barátjával. beleegyeztem hogy próbáljuk meg nem is tudom milyen felindulásból. de jó vele, nagyon szeretem. de még mindig furcsa,nehezen kezelem.. most 24 vagyok, ő is annyi.
4es voltam, mondtam hogy nem lesz romantikus:D
Nekem nemrég volt gólytáborban...ha érdekel. Írh
J privit ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!