Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mennyire számít az első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire számít az első szexuális élmény? Lehet emiatt valaki bi vagy meleg?

Figyelt kérdés
Ugyanis nekem az első fiúval volt, de nem én akartam. Mondjuk nem tudom azt se ez mennyire gyakori, hogy az első nem azért történik, mert akarod.
2016. márc. 28. 12:55
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen :( Sőt bele is élvezett a számba.
2016. márc. 28. 14:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát érdekes. Miért nem haraptál rá? Egyből elment volna a kedve egy életre a dologtól.
2016. márc. 28. 14:36
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez bizony erőszak, kérdező. :(

De ettől nem leszel homo vagy bi, ha nincs rá hajlamod.

2016. márc. 28. 16:18
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ezzel szerintem inkább egy pszichológushoz kéne menned nem a homoszex témakörbe... Ha miután rendbejön a lelked, azután is izgatnak az ilyen dolgok, na akkor kezdhetsz el gondolkozni, hogy valóban meleg vagy biszex lennél.
2016. márc. 28. 16:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!