Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi fiuk nektek mekkora a farkatok? és milyen kolis élményetek volt/ máshol volt e valakivel élményetek?ha igen kiváncsi vagyok!
Figyelt kérdés
képet évet elfogadok és kort is irjatok pls
negatív hozzászólók kíméljenek!
2022. máj. 8. 21:11
1/12 anonim válasza:
17/5 28F
Volt pár élményem koliban, albiban
2/12 A kérdező kommentje:
sztorikat is elfogadok( köszi a válasz(okat)
2022. máj. 8. 21:15
4/12 anonim válasza:
16 cm. Osztálytárssal vertük közösen még általanos vége felé, majd egymásnak is kivertük párszor.
6/12 anonim válasza:
17 cm
Koliba zuhany alatt a csajokrol beszéltünk és közbe vertük
Sokan a zuhany alatt borotváltuk nem zavartatva magunkat
7/12 anonim válasza:
17 cm. Koli zuhanyzóban láttam sok mindent, merevedéstől kezdve élvezésig. Szobatársakkal nem volt semmi ilyen jellegű dolog, csak néha láttam őket is meztelenül. Uszodában szoktam még nézelődni esetleg :D 21F
8/12 anonim válasza:
Szobába meztelen aludtunk ezért láttuk egymás reggeli merevedését de nem foglalkoztunk vele
Zuhanyzóban sokan ott verték ki a fal felé fordulva de ez természetes volt
9/12 anonim válasza:
17cm hosszú - 4.5 vastag
21F
Egyszer egy srác leszopott.
Más nem volt még, pedig keresem nagyban a partnert, de nem találok megfelelőt :(
10/12 anonim válasza:
20-21 cm, általában csak zuhanyzóban vannak közös verések, más nem nagyon van. Egyszer-kétszer hallom hogy a szomszéd szobában dugnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!