Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fel akartak szedni vagy mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fel akartak szedni vagy mi lehetett?

Figyelt kérdés
Egy barátom szerint ez volt az oka. Ugyanis ma utaztam a metrón mikor észrevettem, hogy a szembe lévő 3 tini csávó lefotóz. Majd még 2x. A 3. alkalommal én is lefotóztam ahogy lefotóz amire rájöttek és a legidősebb direkt bele is nézett a telefonba és mosolyogni kezdett majd ugyanott leszálltak mint én. Szerintem csak valami miatt poénból szórakoztak és azért fotóztak. Szerinte meg lehet fel akart szedni azért is mosolygott rám 2x. Szerintetek? Én amúgy 30-as pasi vagyok.
dec. 29. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:
34%

huhh komolyan nem értem a logikádat de tudom sok itt a buta ember...szerinted ha téged poenbol fotoznak és röhögnek rajtad akkor annak mi köze a felszedéshez???

ha felakarna szedni valaki akkor oda menne és megszólítana, és nem 3an hanem egyedül, hogy lehet ebbe ilyet belelátni...

dec. 29. 20:17
 2/5 Jani Belucci ***** válasza:
81%
Nem fogjuk megtudni, hogy mi a kontextus. Úgy értelmezed a helyzetet ahogy szeretnéd. De nekem sem tűnik életszerűnek, hogy három tinifiú azért fotóz le egy 30-as pasit, mert fel akarják szedni. Valószínűbb, hogy hasonlítasz valakire akit ismernek, és ment group chatbe. Vagy a fikád lógott és azt fotózták. Vagy csak simán szivattak. A tini fiúk nem feltétlenül a racionális viselkedésről híresek, lehet hogy kár is bármilyen magyarázatot keresni, mert nincs.
dec. 29. 20:37
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves Első!

Nem látom hol írtam a röhögnek rajtam részt. MOSOLY szót használtam.Tipik példája annak hogyan forgat ki valaki 1 mondatot....

Egyenesen a szemembe nézve mosolygott az egyik srác. Csak érdekelt más mire tippelne.

dec. 29. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:
18%

Már ne is haragudj, de ki nem sz@rja le? :D Ha ennyire "intelligens kommunikációra" képes ez a véglény, akkor akár még az is lehet, hogy minden vagyonát rád akarta íratni, csak kicsit furán jelzett... Buktál pár 10ezret :D

Vagy csak fogadtak vmi b.zis dologban.

dec. 29. 22:01
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
A bunkó válaszoknak mi értelme? Amúgy lehet bejöttél neki ha mosolygott. De mindegy mert nem lett semmi
dec. 29. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!