Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért volt erre szükség? Csak...

Miért volt erre szükség? Csak az lehetett, hogy meg akartak direkt bántani?

Figyelt kérdés

Az alapszituáció az, hogy karácsony és szilveszter között ért véget egy öt és fél éves kapcsolatom, ami nem viselt meg túlságosan, sőt, az utolsó év után inkább felszabadulás volt a szakítás. Egy ideig nem szeretnék még mindig stabil kapcsolatot, de Tinderezgetek, pereg a Badoo, Facebook, elég sikeresen úgymond...

Volt 2-3 lány azóta, akik azért nem 1-2 alkalomra jöttek, esetleg bulira mentünk, randizgattunk, elmentünk együtt baráti sütögetésre, ilyesmik. Én mindig letisztáztam az elején, minden lánnyal, hogy nem szeretnék komolyabbat ennél, viszont kettőnél az ő részükről komolyodott volna meg, de ott én nem akartam kapcsolatba átmenni, így őket megbántva, kihátráltam.

Szóval vannak ezek a szituációk, eléggé jöttek-mentek a lányok körülöttem. Boldog nem vagyok abban az értelemben, de szabad igen, és most ez nekem jó így, nincs szükségem többre. Viszont volt egy lány, aki eléggé megfogott, nem tudom hogy mik voltak a pontos érzéseim, de elkezdődött valami bennem. Találkoztunk a héten, jó volt minden, aztán szombaton elutasított, hogy újra megpróbálják az exével.

Annyira nem érintett meg a dolog, "hát van ilyen, most na..." érzésem volt vele. Szombaton este viszont két haverom szinte kárörvendően elkezdte mondogatni egy házibulin, hogy "na most visszakaptad", meg hogy "a karma" meg hasonlókat. Gyakorlatilag másfél órán át témát csináltak ebből, hogy "Hű de beégtem".

Erre mi szükség lehetett? Tudom, az ő erkölcsi normáikba nem fér bele, amit csinálok, de ezt túlzásnak éreztem, főleg, hogy úgy is lett tálalva.

2023. máj. 22. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Szószerint te írtad, hogy két lányt megbántottál. Talán erre gondoltak.
2023. máj. 22. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Szükség nem volt erre.

Valahol igazuk van, de hogy az ember miért mondja ki az igazságot, ráadásul ilyen kéretlen módon és intenzítással, annak rengeteg oka van, de a jó indulat és a segítői szándék nem szokott közöttük lenni. Inkább arról szól, hogy most örülnek annak, ha egy kicsit pofára esel, mert valahol visszaadja nekik az igazságos világba vetet (tév)hitüket.

2023. máj. 22. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Ők miért tudták ezt? Nem kellett volna elmondani, vagy csak 1 bizalmas barátnak.
2023. máj. 23. 17:23
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Az ember szeret erényt kovácsolni a tehetetlenségéből. Mivel ők nehezebben jutnak nőhöz, inkább erkölcsi fárosznak tartják magukat, semmint hogy ezt beismerjék.
2023. máj. 23. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!