Palkovics Lászlónak rögtön helyet csináltak egy állami cég élén a honvédelmi minisztériumban? Jó elvtársra mindig szükség van? Utoljára a komcsiknál lehetett ilyen méretekben felfelé bukni.
Ez a hallgatás törvénye, azért kell végig premizált helyekre ültetni a jó kádert, hogy nehogy valami olyat mondjon "véletlen" kifelé, ami terhelő lenne az Orbán-rezsimre a bársonyszék után?
Tegnap még az volt a narratíva, hogy esik szét a Fidesz rendszere, mert lemondott a Palkovics.
Ma jó káder, akit jutalmaznak.
Csak én nem tudom követni a hajtűkanyarokat?
Kedves 2-es.Magyarázd már el az Európai Ügyészség ezt miért vizsgálná?:)Akkora baromságot írsz .Multiknal is képzeld egy felsővezető ha felmond akkor 1 hét múlva máshol már lecsaptak rá.Nézd már meg Palkovics végzettségét,milyen diplomája van..Miért mit gondoltál,hogy majd diplomás volt felsővezetőként a mekiben fog dolgozni?
Én egy multinál vagyok középvezető,jól keresek.Képzeld ha holnap felmondok 1 nap múlva lenne állásom bármelyik multi középvezetői posztján...Tudod ezt hivják tudásnak..
Sok iskolázatlan kis érettségis senki azt sem tudja mi az Európai Ügyészség feladata..Amúgy segítek ,1 éve pont jelezte az ügyészség(amit az index is megírt),hogy Magyarország működik a legjobban velük össze..Úgy hogy nem tag..
Sok tanulatlan megvezethető iskolázatlan buta taho..S szavazati joguk van..
Nem tudom feltűnt-e de 12 éve így megy ez.
Várható volt hogy felfelé bukik, legalábbis nem lefelé.
Az hogy hova buktatják fidesznyikek az elvtársakat az nem az ügyészség dolga.
Az ügyészségnek lesz sokkal rázósabb és több munkája amik miatt menekült az Tiborcz-Orbán házaspár választások előtt külföldre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!