Ha próbaidő legvégén se akartak adni új papírt az emelt bérről, akkor az eleve csak átverés lehetett?
Határozatlan munkaszerződés mely kiköt 3 havi próbaidőt az elején. A próbaidőre adott gyenge bér jár, de azzal hitegettek ha lejár a 3 hónap, emelik a bért egyből 15%kal. De ennek papíron semmi nyoma se volt.
A próbaidő alatt végig próbáltam elérni hogy az ígért emelést fektessék le írásba is.
De ment a terelés hogy sok a hr dolga most nem, de hamarosan.
Végül 1 héttel a 3 havi próbaidő vége előtt odamentem az illetékeshez hogy vagy még ma megkapom a hónapok óta ígért írást az emelésről vagy másnap nem jövök.
Mondták hogy akkor ne jöjjek többet. De akkor se adtak papírt. Inkább elengedtek azonnal mint papírt adjanak az ígért emelésről.
Akkor gondolom eleve nem is adtak volna soha emelést , egy nagy kamu volt az egész?
velem ugyanezt megjátszották. eljöttem én is még próbaidő alatt.
egy régebben ott levő emberke megsúgta el ne higgyem a szöveget az emelésről.
Nem adták volna meg az emelést, az biztos.
Aki komolyan gondolja, annak nem esik nehezére még a próbaidő lejárta előtt az ígéretét írásba adni.
Aki ezt csak halogatja, az mindig sunyi. Nem azon múlt, hogy erőszakoskodik a kérdező vagy sem, hanem azon, hogy nem is akarták megadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!