Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok titeket be indit a kanszag?
Figyelt kérdés
Mostanaba nagyon beindulok tőle viszont eleg betegnek tartom de nem tudok ellen állni sőt el kezdett vonzani az is hogy bekapnék egy túrós péniszt nem nagyon durván túrósat csak azert legyen rajta kivancsi vagyok ra hogy milyen lehet mert a szaga nagyon be indit 😅 tudom beteg nagyon ezert fordulok hozzatok hogy veletek is fordult elő ilyesmi es ti ezt probaltatoo e mar vagy semtegnap 23:45
2/6 anonim válasza:
Ezért kár volt hozzánk fordulnod. Részemről jobb lett volna ha nem is olvasol… Legközelebb nyugodtan megtarthatod magadnak.
3/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Nem, hányhatnékom van a mosdatlan emberektől.
29/F
6/6 anonim válasza:
Én inkább igénytelenségnek mondanám a "túrós" farkat nem kanszagnak!Sok fiatal tévedésben van az gondolja ,ha igénytelen vonzó egy nő számára.
Felfordult ez a világ 😡.🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!