Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felismertem egy kollegámat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felismertem egy kollegámat meztelen képekröl egy szextárskeresön. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az arca nem látszik, de a tetkói alapján egyértelmü, hogy ö az. Elvileg fiúkat keres, viszont álmomban nem gondoltam róla, hogy meleg vagy min. bi. Nagyon jó farka van. Szerintetek, szólítsam le munkahelyen, és hivatkozzak arra, hogy láttam öt, vagy írjak rá a társkeresön, és mondjam el, hogy ki vagyok? Mi van, ha nem is ö van a profil mögött, csak vki használja a képeit?
dec. 19. 12:49
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Csakis azon szextárskeresőn írjál rá.

Ezt munkahelyen személyesen nem illik.

dec. 19. 21:21
 22/31 anonim ***** válasza:
Irj neki a társkeresőn. Kerdezd ot olyan dolgokrol amre te ia tudod a választ. Abból kiderulhet hogy e az. Aztan meg kell beszelni egy talakozot és ztan elcsodalkozni hogy jeeee tevagy az. De jo!!!!! Nalam ez igy tortent
dec. 20. 06:11
 23/31 A kérdező kommentje:
Na srácok, happy end :) Tegnap dumáltunk, és küldtem neki én is intim képeket, hogy egálban legyünk, de nem mondtam el ki vagyok. Tel.számot akart cserélni, belementem, aztán felhívott, és minden kiderült. Nagyon jól fogadta, nem volt ciki egyáltalán, inkább poénosan reagálta le, és abban maradtunk, hogy ne ugorjunk fejest egyböl semmibe, inkább beszéljük át, hogy mivel járna ez munkán belül, ha csinálunk bármit is. ès ebben teljes mértékben egyetértek vele, és szerintem is így a korrekt. ùgyhogy holnap összefutunk a Westendben csak dumálni, aztán majd meglátjuk :) Köszi a segítségeteket!
dec. 20. 08:55
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit azért irigykedem :)

De hát, aki mer, az nyer. Gratulálok és örülök!

Ha nem túl nagy pofátlanság, azért kíváncsiak lennénk a folytatásra is, ha lesz. Ritka, hogy ilyen jól sülnek el a dolgok.

Ha meg elsülnek, az csak jó! 😄

dec. 20. 10:22
 25/31 anonim ***** válasza:
58%

Nem ertem a dilemmat

Ha tetszik rairsz a tarskereson. ha neki is bejosz visszair es talalkoztok.

nem kell megirni neki, hogy felismerted es hogy te ki vagy

dec. 20. 12:43
 26/31 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell tudni még neki..
dec. 20. 23:43
 27/31 anonim ***** válasza:

Na, mit beszéltetek meg a Westendben? ☺️

Belevágtok?

tegnapelőtt 03:33
 28/31 A kérdező kommentje:

Igen, úgy tűnik igen, mert bejövünk egymásnak. Hazavitt utana kocsival, és leszoptam… Isteni farka van :P

Ma hazautazik az családjához vidékre az ünnepekre, és majd januárban folyt.köv. Annyit mondott, hogy ő komoly kapcsolatot most nem akar.

tegnapelőtt 08:47
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Mázlista :D Néha érdeklődni fogunk ;)

Hány évesek vagytok amúgy? És bátor vagy, hogy belevágtál.

Én nem tudom, hogy megtettem-e volna, ha kiderül, hogy kolléga.

tegnapelőtt 10:13
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
#29 Aki mer, az nyer.
tegnapelőtt 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!