Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készítettél már meztelen képet másik férfiról?
Figyelt kérdés
Ha igen, hol?dec. 14. 19:31
1/9 anonim válasza:
Az ő engedélyével igen, mikor ujjaztam meg dugtam
2/9 anonim válasza:
Volt hogy nudizás alkalmával a haverommal készítettünk magunkról közös meztelen képet.
3/9 anonim válasza:
Egyszer szex közben lefotóztam mindkettőnk péniszét, ahogy szemben voltak.
Egy fesztiválon volt
4/9 anonim válasza:
Nem, de szívesen csinálnék, és a fordítottnak is örülnék.
Ha valaki csinálna rólam meztelen képeket.
8/9 anonim válasza:
Nem. Én nem adok ki olyan képet magamról, ami kapcsán bármilyen tekintetben zsarolható lennék, és pontosan ezért én sem készítek senkiről olyan képet, ami bármilyen tekintetben zsarolhatóvá teszi, akkor sem, ha ebbe beleegyezik.
9/9 anonim válasza:
Még Belami modellről is. Szeretek srácokat fotózni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!