Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felismertem egy kollegámat meztelen képekröl egy szextárskeresön. Ti mit tennétek?
Ez attól is függ, hogy te mit szeretnél tőle.
Vedd fel vele a kapcsolatot ott, aztán talinál kiderül mi a helyzet.
Azért, mert esetleg mást mondana, mint amit valójában dolgozik, még egyáltalán nem biztos, hogy kamus. Ha pedig ő az, akkor emiatt még nem felejtős.
Én sem mondom el rögtön a valódi munkám, hisz kinek van bármi köze hozzá, főleg úgy, hogy az emberek nagy része rövid idő alatt lelécel szó nélkül, esetleg tilt.
A kérdező sem fedné fel magát rögtön, akkor miért várnak el egyesek őszinteséget egy alapvetően a titkolózásból induló bármilyen jellegű kapcsolatnál. Viszont, ha megvan egy normális kommunikáció, akkor már én is elkezdem felfedni a lapjaim, mert a testi kapcsolat nálam egy bizonyos szintű őszinteség nélkül nem működik.
A munkahelyi kapcsolatokkal szerintem is jó óvatosan bánni, bár ha nagyon nagy az összhang, akkor nehéz ellenállni.
Én drukkolok a kérdezőnek ;)
Köszike 9-es :)
Dilemmában vagyok én is, mert oké, hogy nekem nem lenne ellenemre egy munkahelyi kaland, de mi van ha neki igen? Mi van, ha neki ez így kellemetlen, hogy én felismertem öt. Nyilván öve a felelösség, ha feltölt ilyen képeket. Csak nem akarom kellemetlen helyzetbe hozni. De szerintem ráírok a profilon keresztül, aztán majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!