Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felismertem egy kollegámat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felismertem egy kollegámat meztelen képekröl egy szextárskeresön. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Az arca nem látszik, de a tetkói alapján egyértelmü, hogy ö az. Elvileg fiúkat keres, viszont álmomban nem gondoltam róla, hogy meleg vagy min. bi. Nagyon jó farka van. Szerintetek, szólítsam le munkahelyen, és hivatkozzak arra, hogy láttam öt, vagy írjak rá a társkeresön, és mondjam el, hogy ki vagyok? Mi van, ha nem is ö van a profil mögött, csak vki használja a képeit?
dec. 19. 12:49
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem nagy közönség előtt kérdezel rá, nem hiszem hogy kellemetlen lenne.

Max lekoptat és többet nem beszéltek erről.

De ez a legrosszabb ami történhet.

Hajrá! Remélem jól alakul minden.

dec. 19. 13:40
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
En nem hiszem, hogy megjatszanam a dolgot. Rairsz keppel es mi van ha blokkol vagy hasonlo? Utana tudnad azt helyen kezelni, hogy egy helyen meloztok, fullba eseted, de ő nem ker beloled? Nekem tuti cseszne a ferfiui hiusagom. Ezeken gondolkozz azert el! ☝🏻
dec. 19. 14:23
 13/31 menta34 ***** válasza:

Szerintem nem mond neki ismeretlen névvel, hogy tudod ki ... azért az elég para élmény. A fene se tudja van-e valakije, ki mit tud róla, stb. lehet ciki a szitu ne hozd rá a frászt.

Két verzió van szerintem, ami korrekt. Az egyik, hogy nem foglalkozol vele. A másik, hogy esetleg saját névvel elküldöd neki a profilt, hogy ő-e az... Ez kétségtelen bátor lépés, de korrekt és jó alapja lehet bárminek, míg az ismeretlen névvel hamukázás nem túl bizalomgerjesztő.

dec. 19. 14:41
 14/31 anonim ***** válasza:

Amúgy milyen a viszonyotok,kapcsolatotok? Bírjátok egymást vagy nem is beszéltetek eddig?

Legyél vele jóban csak úgy, aztán ha lesz más is, az már csak hab a tortán.

Vagy ha eddig semmi nem volt, akkor, ha ráírsz max nem történik semmi, offoljátok egymást. Nem hinném, hogy bemártana, mert akkor az neki is kínos lenne. Ti meg mindketten túlteszitek magatokat a helyzeten.

De rajtad áll mihez kezdesz, tudod, hogy ilyenkor mi nagyon okosak vagyunk itt a billentyűzet másik oldalán :)

Azért majd írd meg a fejleményeket.

dec. 19. 14:43
 15/31 A kérdező kommentje:
Igazából többnyire csak köszönö viszonyban vagyunk. Egy csapatban vagyunk, de csapaton belül ö is mást csinál, meg én is. Face-en, meg Instán követjük egymást. Szokta lájkolni a dolgaimat, én is az övéit. Mindig is jó pasinak tartottam, de sose gondoltam többre, mert egyszerüen nem gondoltam róla, hogy érdeklik a srácok, meg nem szoktam így melóhelyen közeledni senkihez. Azt találtam ki amúgy, hogy ráírok, ártatlanul úgy teszek, mintha nem ismertem volna fel, és nem tudnam ki ö, és küldök magamról neki képet. Aztán majd ö eldönti, hogy mit kezd a helyzettel.
dec. 19. 14:50
 16/31 anonim ***** válasza:
Így átpasszolod ezt a döntést neki. Biztos hogy jó így?
dec. 19. 14:55
 17/31 A kérdező kommentje:
Igen, mert sztem így a fair. Én tudom, hogy ö ki, akkor tudja ö is. Már írtam neki
dec. 19. 15:15
 18/31 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy farok képet, meg mindent, ahogy őt is láttad? Hogy teljesen fair legyen? Vagy ennyire azért nem rontasz ajtóstul a házba? :)
dec. 19. 15:50
 19/31 anonim ***** válasza:
Majd légyszíves írd meg, hogy mi történt!
dec. 19. 16:20
 20/31 anonim ***** válasza:
Utólag okosabb az ember, de én ilyen helyzetben már nem írnék. Nem kollégával, de kolléga tesójával jártam így, hogy felismertem, és addig nem tudtam róla. Beszélgettünk, volt képcsere, stb., amikor meg sor került volna többre, visszatáncolt, majd elkezdte tagadni, hogy ő egyáltalán vonzódik még a pasikhoz (mert hogy nem jött be neki, közben újabb és újabb profilnéven ott volt a társkeresőkön, egyértelmű volt számomra, hogy ő az).
dec. 19. 17:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!