Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk miért ragadnak az idősebb pasikra?
Igen, van néhány olyan ami a kérdésben szerepel.
De lássa már mindenki a fától az erdőt!
A kérdező várja az olyan válaszokat amely arról szól, hogy a válaszoló fiatal és neki is az idősek jönnek be.
Aztán egyből rá is repül, hogy végre hátha összejön már neki egy fiatal.
Ha úgy nézne ki, nem lenne szükséged ilyen olcsó csalogató trükkökre...
Ne mondjátok már ti meg, hogy nem átlátszó.
Azért, mert a legtöbb nem egy érzelmileg mély párkapcsolatot keres, ahol az egyenrangú felek közösen építik fel, közösen alakítják ki az életkörülményeiket. Ez egyszerűen nem érték számukra. A lényeg, hogy a másik legyen gazdag, legyen szép háza, autója, lakása, vigye el őt mindenfelé nyaralni, vegyen meg neki mindent amit kíván. Az hogy mennyi idős, vagy hogy néz ki már másodlagos, (jah bocs azért legyen már minimum 185cm). Ezt keresi a legtöbb kis felszínes velem egyidős meleg srác, a saját korosztályukra rá se legyintenek.
Ilyenkor gondolom azt, hogy akkor na majd 10-20 év múlva lesz szerencsém náluk, majd ha kialakítottam az egzisztenciámat, és az anyagi stabilitást… Bár lehet úgy fogok járni, mint ahogy a #28-as írta, hogy mivel most nem vonzódom az idősebbekhez, úgy a fiatalok sem fognak vonzódni hozzám, amikor majd a “sugar daddy” korszakomat élem.
Na mindegy, engem is ugyanúgy fel tud húzni ez a dolog, mint a #12-13-ast (akivel maximálisan egyetértek, annak ellenére, hogy jól le lett pontozva), de a lényeg az hogy le kell sz@rni ezeket a kis Alterban/Garconsban 40-es palikkal smároló elkényeztetett szépfiúkat, és ezt az energiát a saját fizikai, szellemi, és lelki fejlődésünkre kell fordítani, hogyha egyszer jön egy normális értékrendű srác, akkor a lehető legjobb verziónkkal találkozzon!
21/F
Érdekes dolgot jegyeznék meg a kérdéshez.Mégpedig azt,hogy létezik olyan is,hogy fiatalok az idősebb férfi társaságát azért keresik,mert vele sokkal jobban meg tudnak beszélni valamit, tanácsát kérik,vagy emberileg jól kijönnek.
Itt, a Gyakorin ismertem meg három srácot, 24 - 29 közöttieket,akikkel bő két éve amolyan haveri viszonyban vagyunk. Semmilyen testiség nem történt,nem is fog,sőt ez szóba sem került. Kérdésre írt válaszom alapján írtak rám, kezdődött a levelezés,majd a találkozás. Mind a három értelmes,udvarias és nagyon jó kinézetű.Egyikkel még a hobbink is közös :)
Sokat írnak, keresik a találkozási alkalmat.Pedig egy ilyen találkozás " csak" annyiból áll, hogy kajálunk valahol, nagyokat beszélgetünk, séta, vagy valami értelmes program.
Első pillanattól lelki összhang volt minddel, sőt meg is jegyezték,hogy korom ellenére mennyire megértjük egymást és nem vagyok kioktató,vagy maradi.
Pedig szexuális dolgok nem kerülnek szóba, minden más egyéb igen.És érdekes módon sem nekem, sem nekik nem az jár a fejben,hogy megfektetném a másikat. Nagyon aranyosak a srácok, biztosan lehetne módjuk kalandozni, de azt tudom,hogy egyik sem teszi. Pedig mind függetlenek,ahogy én is. Viszont a mai világban annyira jól esik, ha végre érdekek és testiség nélkül lehet értelmesen beszélgetni melegekkel, hogy eszembe nem jutna elrontani a legkisebb próbálkozással sem.
Ilyen is van és őszintén mondva, ha nem velem történik, akkor kétkednék.Annyi rosszat hallani,olvasni a melegekről minden téren.
A kérdezőt pedig nem oltom le, mert ki vagyok én,hogy mást megítéljek,vagy lehordjak. Ő ezt szereti,nyilván ha nem lenne rá érdeklődés,akkor nem tehetné meg.
Nem egyforma az értékrendünk, melegeknek.
Az apakép zavarral pedig részben egyetértek, de ez a hetero világban is,nőknél is megfigyelhető.
55/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!