Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal fiúk miért ragadnak az idősebb pasikra?
Figyelt kérdés
37 éves pasi vagyok, mondjuk elég jóképű, de folyamatosan irogatnak 20 év körüli fiúk. És mernek is találkozni,volt már pár kalandom. Imádom őket. Nagyon vagányak.dec. 7. 08:20
21/37 anonim válasza:
20#-as,nincsenek sokan, tudok jópár olyan embert aki már 25 felett 2-4 évet lehazudik a koráról mert nem találnak partnert. Fiatalok 90%-át csak a saját korosztálya érdekli
22/37 anonim válasza:
Valószínűleg a stabilnak tartott személy kisugárzását, megnyugtató jelenlétét keresik, amit saját családjukban az apjuktól (ha van olyan jelen) nem kapnak meg.
23/37 A kérdező kommentje:
#22 Igen, én is ezt érzem.
dec. 7. 12:54
24/37 anonim válasza:
Nagyon vagányak és nagyon nemi betegek 😄
25/37 anonim válasza:
33 éves passzív vagyok én az 50-60-70es korosztályt szeretem a legjobban
26/37 anonim válasza:
És ezek a fiatalok a mi emberi értékeinket is kedvelik,az egyéniségünket ?
Vagy csak a testiséget ? Mert ahogy hallom, olvasom, inkább csak az utóbbit, amit azért sajnálok...
27/37 anonim válasza:
"És ezek a fiatalok a mi emberi értékeinket is kedvelik".
Ó, hogyne..
28/37 anonim válasza:
Fiatalkoromban utáltam az idosebbeket
Most engem utálnak a fiatalok 🤣🤣
De ki nem szarja le
29/37 anonim válasza:
Sok meleg fiatalnak nem jut jó apafigura, ami később apakomplexust szül. Nem mondom, hogy minden esetben csak ez lehet, de sokszor igenis ez lehet a legmélyebb oka annak, hogy egy fiatal simán összejön nálánál duplaannyi idős férfivel.
30/37 anonim válasza:
Nekem egy idiota barom volt az apam de eszembe se jutot egy idosel osszejonnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!