Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiatal fiúk miért ragadnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiatal fiúk miért ragadnak az idősebb pasikra?

Figyelt kérdés
37 éves pasi vagyok, mondjuk elég jóképű, de folyamatosan irogatnak 20 év körüli fiúk. És mernek is találkozni,volt már pár kalandom. Imádom őket. Nagyon vagányak.

dec. 7. 08:20
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
82%
33 vagyok, de főként a 19-21 korosztalynak jövök be. Érzik a daddy energiát szerintem 🤣
dec. 7. 08:22
 2/37 Jani Belucci ***** válasza:
100%
Ha folyamatosan írogatnak 20 éves fiúk, akkor lehet hogy tőlük kéne megkérdezni?
dec. 7. 08:28
 3/37 anonim ***** válasza:
30%
Én 20 vagyok de nálam kizárt, legtöbben nagyon elhanyagolják magukat 30 felett, kopaszodnak, stb
dec. 7. 08:40
 4/37 anonim ***** válasza:
58%
Pénz
dec. 7. 08:40
 5/37 anonim ***** válasza:
27%
Gáz vagy.. Keress már magadhoz illőt korban inkább. Miért nem akarsz megállapodni valaki mellett? Miért az a dicsőség a melegeknek, hogy hány pasit fektetnek meg, a monogám kapcsolat és hűség nem érték ma má semennyire se??
dec. 7. 08:47
 6/37 A kérdező kommentje:
#5 ma má?
dec. 7. 08:48
 7/37 anonim ***** válasza:
44%
Csak azért írtam, mert én ezzel nem dicsekednék. Neked ők csak strigulák a listádon. Dugás pipa, dugás pipa, dugás pipa. Ennyi... Mert neked csak ennyit jelentenek. Így sohasem lesz szerelmed. És a 20 évesek a gyerekeid lehetnének kb...
dec. 7. 08:52
 8/37 anonim ***** válasza:
76%

7-es

37 évesen azért kemény ha 20 éves gyereked van persze nem lehetetlen de azért szerintem ritka

dec. 7. 08:59
 9/37 anonim ***** válasza:
78%
egyszreűbb van lakásuk saját hely és tudják mit akarnak. férfivel egyszerübb mint a 24 alattiak akik még fontolgatják hogy akarják e pasival
dec. 7. 09:01
 10/37 anonim ***** válasza:
75%
Az még hagyán, 32 éves inkább passzívként engem is sokszor a nagyon fiatal korosztály talál meg, bezzeg a sajátom, amit a max 37-ig szoktam belőni, az elillan mint a fng… szóval kimondhatjuk, hogy a “kicsik” buknak a daddykre, de a 30 felettiek is, főként az aktívok a jóval fiatalabbakat keresik 🤔
dec. 7. 09:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!