Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el, ha nincs nála esélyem?
Nemrég megismerkedtem valakivel, nekem szerelem volt első látásra, de aztán tudatosította bennem, hogy ő nem szeretne semmit. Ráadásul nem is meleg, emiatt kétszeresen teljesen esélytelen.
Viszont én nem bírom kiverni a fejemből, reggel szinte ő az első gondolatom, este lefekvéskor szintén. Napközben ha csinálok valamit és eszembe jut, akkor teljesen elterelődik a figyelmem. Kb. 2-3 hete tart már, és nem nagyon érzem, hogy enyhülne.
24F
Szivi!
Gyere át hozzám!
Nem elég, hogy teljesen random időpontokban dolgozom 12 órás műszakban, de a munka után csak a koszos ágyba berogyni van erőm, így a lakás nem szalad, hanem rohan el alólam, a hatsávos városi autópálya rezgése pedig nem csak a villanykörtéket csavargatja ki, hanem az ágyamat és a koszos vécécsészét is megröccenti néha. Ma este arra értem haza, hogy valami zörög a konyhában - ja, a mikró tetején felejtett borsörlő olyan gay-pontra ugrált, hogy az egész konyha rezonált.
Fene az oxitocinba meg a különböző hormonokba, nálam annyit kapsz, amennyit sehol, ha bírod, hogy számodra - valószínűleg - ismeretlen nyelveken még napi 1-2-3 órát telefonálok, közben cigizek, akkor itt a helyed nálam!
Tényleg írj, és gyere át, pár nap alatt úgy elfelejted a bajodat, mint a sicc!
Naponta 500 x mondd magadnak hogy ennek semmi értelme
Aztan elobb-utobb majdcsak elhiszed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!