Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el, ha nincs nála esélyem?
Nemrég megismerkedtem valakivel, nekem szerelem volt első látásra, de aztán tudatosította bennem, hogy ő nem szeretne semmit. Ráadásul nem is meleg, emiatt kétszeresen teljesen esélytelen.
Viszont én nem bírom kiverni a fejemből, reggel szinte ő az első gondolatom, este lefekvéskor szintén. Napközben ha csinálok valamit és eszembe jut, akkor teljesen elterelődik a figyelmem. Kb. 2-3 hete tart már, és nem nagyon érzem, hogy enyhülne.
24F
2-3 hét az semmi
2-3 hónap talán
Ismerkedj, járj társaságba
Ez is egy opció, de én nem szeretnék "nyomulni", ha már egyszer így alakult.
Valószínűleg csak én érezném magam még szarabbul..
Nehéz lehet most neked! Próbálj nézőpontot váltani! Szerelem első látásra... ilyenkor legtöbbször elveszíti az ember a racionalitását mert idealizálja a másikat. Nem minden arany, ami fénylik. Nagyon nem.
Az esélytelen pedig sajnos esélytelen. Ahogy mások is írták, idővel túllendülsz rajta.
Velem is ugyanez van, csak mi lányok vagyunk
Először barátok voltunk pár hónapig, aztán én elkezdtem többet érezni, kicsit ő is, de közel se olyan erősen, mint én.
Néhány hete véget vetettem ennek, mert tudtam, hogy sose tudná viszonozni azt a szeretetet, amit én adtam neki. Van, hogy 1-2 napig jobb, aztán mindig jön az újabb mélypont, és fixen minden nap 100× eszembe jut, meg az is amiket csináltunk, nem tudom mikor múlik el végre de nagyon szenvedek.
#7-es
Nagyon sajnálom! Nagyon rossz, mikor egy szeretett ember nem tükrözi vissza az érzéseid! Esetleg lehet ez egy lehetőség az önismeretetek fejlesztésére.
Éltetek már ár hasonlót valaha? Volt olyan ember az életetekben, akihez nagyon kötődtetek, de ő nem tudta valamiért viszonozni? Erre elég ha magatoknak válaszoltok.
Ha úgy adódik, akkor sírjatok! Sokkal nehezebb, ha nem engeditek a veszteséget megélni. Adjatok időt magatoknak! Ha nem megy, akkor sok szakemberre számíthattok. Fel a fejjel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!