Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Voltál már meleg masszőrnél?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már meleg masszőrnél? Vállalt a legvégén kézi levezetést?

Figyelt kérdés

dec. 5. 10:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

#5 miert lenne jackpot?

Elmentem egy masszorhoz, azert hogy masszirozzon meg, nem szexualis szolgaltatast akartam igenybe venni

dec. 5. 15:49
 12/14 Eper Milós ***** válasza:
87%

Volt egy ilyen esetem. Házhoz jött a masszőr. Mondjuk tudtam, hogy meleg, hiszen egy meleg oldalon ismertem meg. Fekszem metelenül és látom ő is vetközik, igaz csak gatyáig. Érezte, hogy fircsának találolm, azt mondta így kényelmesebb és nem izzad meg. Végül is igaza volt. Remekül masszírozott, mindenhol.

Hanytt feküdtem és egyre többször ért a farkamhoz, aminek nem kellett so ösztökélés, hamarosan pompásan felemelkedett. Aztán a herék kerültek kézbe, nagyon élveztem. Majd vissza a farkamhoz. Egy idegen olajos kéz valóban kellemes volt. Szóltam neki egy idő után, hogy ha így folytatja, elélvezek. A válasza szerint pont ez a célja. Közben láttam, hogy az ő gatyájában is kemény dorong feszül. És tényleg hamarosan elélveztem, nagyon.... Kifizettem, elment. Nem bántam meg.

dec. 6. 12:23
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

A homoszexuális kategóriában neked mi hihetetlen abban, hogy valakinek nem kellett valami pcsa kézi levezetése?

Mondjuk hetero férfiak is vannak, akiknek jut rendes szex is, nem szorulnak rá prostikra és ha masszázsra fizetnek be, akkor azt akarnak, nem mást.

dec. 8. 18:25
 14/14 25 fiú ***** válasza:
100%
sziasztok én keresnék meleg masszőrt
tegnapelőtt 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!