Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már meleg masszőrnél? Vállalt a legvégén kézi levezetést?
Figyelt kérdés
dec. 5. 10:30
2/14 A kérdező kommentje:
1# És sima masszőr, vagy hogyan derült ki a melegsége? Eleve úgy hirdette magát, hogy egy meleg masszőr?
dec. 5. 10:35
3/14 anonim válasza:
Én szívesen megmassziroznék valakit. :)
4/14 anonim válasza:
voltam thai masszazson. a no nyulkalt a futyimhez, de elhessegettem a kezet
masszirozasert mentem, nem szexert
5/14 A kérdező kommentje:
4# Ez komoly?? Akkor gondolom nem hetero lehetsz.. Elhúzták előtted a mézes madzagot, te meg eh... Bolond vagy.
dec. 5. 11:34
6/14 A kérdező kommentje:
4# Mondjuk homo kategóriában vagy, én meleg férfi masszőrökről kérdeztem.
dec. 5. 11:35
7/14 anonim válasza:
Kérdező Te mit szeretnél?
Mennél masszőrhőz?
8/14 A kérdező kommentje:
4# Én, ha egy helyes meleg férfi masszőr csinálta volna nekem, tuti hagytam volna. Te meg úgy csinálsz, mint aki megnyeri a jackpotot és kösz, de nem kérem... Már ha heteró vagy.
dec. 5. 11:45
9/14 anonim válasza:
Thaiföldön "happy ending" a szolgáltatás neve és a sima masszázshoz képest feláras. Én nem kértem, de a masszőr srác örült volna a plusz pénznek.
10/14 A kérdező kommentje:
9# Hát most ezen ne múljon... Ő is boldogabb lesz, te is. Win-win..
dec. 5. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!