Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Masszőrnél volt-e már meleg kalandod?
Figyelt kérdés
Mi történt pontosan?ma 07:24
1/4 anonim válasza:
Nekem szopás lett a vége kétszer is bele élvezett a számba végén a tusolóban kivertem magamnak.
2/4 anonim válasza:
Jó masszőr lehetett! Egyszer írt fel a doki gyógymasszázst, három különböző masszőrhöz kerültem, két nő volt és az egyik pasi, de semmilyen erotikus helyzet nem állt elő és nem is igazán tudom elképzelni, hogyan indul az ilyesmi. Nekem a masszázs kifejezetten kellemetlen volt, nem is beszélgettünk közben végül nem is vettem igénybe az összes alkalmat, mert nem tetszett. Az más kérdés, ha esetleg olyan masszázsra fizetnék be, ahol nem az a cél, hogy nekem fájdalmat okozzanak, akkor lehet, hogy még hangulatom is lenne hozzá.
3/4 A kérdező kommentje:
Kettes, igazából én sem tudom elképzelni, ezért is kérdezem.
ma 09:16
4/4 steven95 válasza:
A legtöbb masszőrnek herótja van ettől, hogy a "potya" szexet keresik benne a "kedves és kívánatos" ügyfelek, minden álmuk valóra válik veletek.
A férfi ismerősöm is azért hagyta ott a szakmát, mert undorodott hogy a női kolléganők átpasszolják neki a kanos hetero egyedeket, hogy elmenjen a kedvük a boldog befejezéstől.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!