Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mire áll fel a homoszexuális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire áll fel a homoszexuális férfiaknak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt bármire, ami nem testi érintkezés.

tegnap 16:39
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Nekem a fenekek a gyengéim. Ha látok egy csupasz, kerek férfi feneket a farkam állna is, mint a zászló.
tegnap 16:55
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ezen kívül még az izmos felsőtest, ami nagyon beindít. 1-es boltam. Érdekes farok annyira nem számít, az se, ha kisebb a másiknak, csak legyen ápolt.
tegnap 16:59
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Hát az biztos, hogy nem a lányokra.
tegnap 18:08
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
fenék, lábak, szőrös farok
tegnap 18:41
 5/9 anonim ***** válasza:
43%

Ez pontvadászat most vagy kandikamera vagy miért is ez a kérdés?

Azt hittem eddig, hogy ez egy jó oldal beszélgetésre, de már látszik, hogy a legalja mindennek.

Rád, amikor ilyen hülye kérdéseket teszel fel!

tegnap 19:41
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Aki lepontozta a kommenteket, az homofób? 🤔🤔 Vagy mi lepontozni való van ebben? Csak a kérdésre válaszoltam.
tegnap 19:43
 7/9 anonim ***** válasza:
43%

Nem tudom, 6-os, én is csak értetlenkedem - 5-ös vagyok. Közben a Mátyás-templomból közvetített koncertet hallgatom. Pffff. Mi izgat fel? Hát nem az, hogy hülye kérdésekre válaszolok, annyi szent.

Ami kedves és vonzó lehet nekem, az egy kellemes hang, egy szép arc, de legföképpen a megnyerő megjelenés.

tegnap 20:10
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
7# Akkor viszont kategóriát tévesztettél, sajnálom.
tegnap 20:12
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ha valakit tökön rúgnak.
tegnap 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!