Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Homoszexuális férfiaknak mennyire sertőek ezek a mondások amit nem homoszexuális férfiak használnak egymás között?
Pl (és most tényleg csak azokat mondom amiket az én ismerősi körömben hallottam)
"Elverte, mint bzi a fszát"
Vagy
"Toporgok itt mint kezdő bzi a gőzben"
Tehát ezeket nem konkrétan meleg személyeknek mondják csak bizonyos szituációkban.
Pl azt is sokszor hallom hogy "izzad mint qva a templomban"
Pedig sem prostituáltakkal sem melegekkel nem találkoznak. Ettől még így nem akkor nem lesz valaki homofób ha a hétköznapokban ilyen összehasonlításokat használ.
Ti hogy látjátok?
"Elverte mint uzi a faszát"
Barátaim, kollégáim nősek
És nem használják esetleg magukra 😂. Mindegyik örül ha heti egyszer kap egy kis szexet Nekem majd minden nap jut.
Így ez kiesett.
A másodikhoz meg azt se tudják mit jelent, nem használják.
_uzit használták, de akkor kaptak valami csípős beszólást vagy ráteszek két lapáttal és kegyetlenül zavarba jönnek, így nagyon kerülik a használatát.
Én egyszer egy kocsmába ittam a kávémat és arra lettem figyelmes, hogy a sarokban és a melegekről beszéltek. Persze nem dicsérték őket. B-betűs szóval illeték és minden szarnak lehordták a melegeket. De ha ők heterók akkor miért beszélnek ezekről? Nem is értem. Az is lehet bennük is van némi meleg hajlam és így akarják leplezni.
És borzasztó zavaró volt! Úgy beszéltek róluk mint ha melegek rossz emberek lennének vagy gyilkosok.
"Kedves kérdező nem unod még? Minden napra valami?!"
Ha valakinek be akarsz szólni akkor a kedves részt el lehet hagyni :)
Ha gondolod elküldöm neked privátban a screenshot-ot hogy milyen témákban szoktam kérdést kiírni mellé téve ezt a kérdést te majom :) Ha kötekedni akarsz akkor tedd rendesen és ne abba a fűszálba próbálj belekapaszkodni hogy biztos más kérdést is én írtam ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!