Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A passzívok keresik egymás társaságát?
Figyelt kérdés
Úgy értem van köztetek olyan srác, aki szívesen kipróbálná egy másik passzívval? Pl. kölcsönös popsinyalás, szopás 69-ben, egymás dildóinak kipróbálása stb. 25/F2020. júl. 5. 19:34
1/9 anonim válasza:
Uni vagyok, de kipróbálnék ilyen dugás mentes passzív játékot.
4/9 BB_ válasza:
Ez a címkézés annyira kiborító. Az intimitás, a szex nem annyiban merül ki, hogy van a befogadó, meg aki adja. Annyi más módon ki lehet a másikat elégíteni, mint ahogy te is írtad. Ezeknek semmi köze ahhoz, hogy valaki aktív vagy passzív. Ha csak ez a két szerep lenne, akkor nagyon meg lennék lőve, mivel aktív létemre, nagyon szeretem kényeztetni a partneremet szájjal.
6/9 anonim válasza:
Szerintem ez izgató. Uni vagyok, az uni exemmel csináltunk ilyet többször is.
7/9 anonim válasza:
én bi és azon belül passzív vagyok. NEM.
És persze naná ha az Uni azt mondja, hogy jöhet, de ő nem passzív.
8/9 anonim válasza:
Én inkább egy passzív barátnak örülnék. :/ 20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!