Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális férfiaknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális férfiaknak mennyire sertőek ezek a mondások amit nem homoszexuális férfiak használnak egymás között?

Figyelt kérdés

Pl (és most tényleg csak azokat mondom amiket az én ismerősi körömben hallottam)

"Elverte, mint bzi a fszát"

Vagy

"Toporgok itt mint kezdő bzi a gőzben"

Tehát ezeket nem konkrétan meleg személyeknek mondják csak bizonyos szituációkban.

Pl azt is sokszor hallom hogy "izzad mint qva a templomban"

Pedig sem prostituáltakkal sem melegekkel nem találkoznak. Ettől még így nem akkor nem lesz valaki homofób ha a hétköznapokban ilyen összehasonlításokat használ.

Ti hogy látjátok?

2022. okt. 7. 17:36
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
De akár azt is kérdezhetném hogy te nem unod még hogy minden kérdés alá beírod hogy "nem unod még?" mert én baromira unom az ilyen szerencsétleneket az összes topikban nem csak ebben. De be kell látni sokan vagytok, tehát nem valószínű hogy mindegyik alá te írod. Ha neked is lenne ennyi eszed akkor tudnád hogy sokan írnak ki olyan kérdést ami nem fog neked tetszeni.
2022. okt. 7. 20:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

"Toporgok itt mint kezdő bzi a gőzben"

Én már haladó szinten buzulok, de ezt nem értem.

2022. okt. 7. 21:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Gondolom hogy még nem tudja a buzulas a többi bzval hogyan megy, nincs tapasztalata és nem tudja hogy köszönjön a fiúknak a gőzben, és csak téblábol. Gondolom ugyan úgy ahogy egy hetero szűz srác sem tudja hogyan ismerkedjen hogyan szólítson meg valakit. Legalábbis velem így volt amikor olyan helyre mentem ahol ismerkedni szerettem volna.
2022. okt. 7. 21:21
 14/17 steven95 ***** válasza:
100%

Mivel a megfogalmazás lényege, ahogy az ellentétes nem degradációjánál is, hogy egy meleg férfi vágyait kifigurázzák/teszik nevetség tárgyává/vagy megalázóvá, így bizonyos értelemben az, de engem hidegen hagy.

Ezért is az önelfogadás úgy teljesedik ki, ha az emberi vágyaid felvállalod és viccesen nézel arra aki azért akar megalázni mert meleg férfiként férfivel oldod meg a testiség bármely formáját. :) Csúfolj ki mert szőke a hajam - mint az ovodában. Persze aki még lelkileg nem erős, annak ez még árthat.

2022. okt. 7. 21:38
 15/17 A kérdező kommentje:

De nem csúfol ki, mert nem neked mondja sőt én sem mondanék ilyent ha tudom hogy az illető meleg, (jó ez már kicsit bonyolult, de ne csináljunk úgy mintha az is direkt a meleg személynek a melegségén való csúfolódás lenne ha pl egy kollegámról akiről nem tudom hogy meleg azt mondom neki "mit toporogsz itt mint kezdő bzi a gőzben". Ez a fajta csúfolódás amiről te beszélsz tényleg az ovis szint.

Értelmes ember ha valakiről tudja hogy meleg akkor nem csinál belőle viccet hogy meleg, nem azért mert annyira rohadtul tapintatos hanem mert egyszerűen túl egyértelmű és nem vicces. De ha úgy mondom valakiről hogy nagyon erősen feltételezhetően nem meleg akkor ez már egy kifigurázás és az viszont vicces lehet..(helyzettől függően)

Vagy pl az is hogy "mit hisztizel mint egy fürdős qva?" Ezt álltalában férfiak mondják egymásnak, nem pedig fürdős qvának mert úgy már nem lenne vicces. Vagy "mi van menstruálsz?" ezt is férfiak mondják egymásnak amikor az egyik mindenen problémázik. De egy nőnek mondani aki tényleg éppen menstruál az már megint nem lenne vicces mert ott ez tényleg igaz hogy azért van rosszul mert menstruál.

2022. okt. 7. 22:23
 16/17 A kérdező kommentje:

Vagy amikor valaki azt mondja "mit mászkálsz itt mint zsidóban a fájdalom?"

Azt egy zsidónak mondva értelemszerűen nagyon nem lenne vicces, viszont ha egy olyannak mondják aki egyébként nem zsidó az már más és azon már szerintem nem kellene zsidóknak megsértődni. De ha a fenti összes példa véletlenül úgy sül el hogy olyan kifigurázás történik ami pontosan megegyezik az adott személy tulajdonságával akkor az már nem kifigurázás és ilyen esetben ha szól hogy "hmm egyébként én tényleg meleg vagyok.." akkor két dolog történhet: Vagy az hogy a helyzet apszurditásán és kínosságán mindketten nevetni fogtok hogy ez most betalált, vagy annyi hogy aki a kifigurásást alkalmazta az elszégyenli magát.

2022. okt. 7. 22:28
 17/17 steven95 ***** válasza:
100%

Hát nem tudom. Annyi minimális van benne hogy egy csoport rossz tagjainak tulajdonságával heccelnek a beszólások. A rossz buz*, a rossz k*rva, meg a rossz zsido...így talán mégsem. Bár heterok között a buz*s heccek alapja lehet, hogy rosszabb melegnek lenni, ha most nem is olyan példákat hoztál fel.

A dilemmát én megkerülöm azzal, hogy én ilyeneket nem mondok.

2022. okt. 8. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!